Ispovest mame RAZBESNELA internet: “Imam nikad bolji INTIMNI život otkad o ONOME pričam deci”

Ona je ispričala da je tokom izolacije bila na ivici nervnog sloma jer nije imala nijedan slobodan trenutak za razmenjivanje nežnosti sa suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Jedna žena podelila je na internetu svoju ispovest u kojoj je do detalja opisala kako je uspela da “oživi” seksualni život u braku. Naime, ona je istakla da je svojoj deci počela da priča o intimi, usled čega je, kako veruje, došlo do ponovnog rađanja strasti između supruga i nje. Nakon što je podelila svoju priču, mnogi korisnici društvenih mreža su je osudili, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

Naime, Džejmi Bet Koen, blogerka iz Pensilvanije je za “Hafington post” ispričala da je tokom samoizolacije bila na ivici nervnog sloma, zarobljena u kući sa svojom porodicom, te da nije imala nijedan slobodan trenutak sa suprugom koji je mogla da iskoristi za intimne odnose.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dobrovoljno smo se samoizolovali, ali već posle par meseci, suprug i ja smo se osećali kao da se krijemo ili radimo nešto pogrešno. Uopšte nam nije bilo ni zabavno, ni uzbudljivo. Stalno smo brinuli da će nam deca upasti u sobu – rekla je ona.

Ova žena ima dvoje dece, uzrasta osam i 11 godina, a kako tvrdi praktično je procvetala onog trenutka kada je rešila da svoju decu obaveštava da će “mama i tata sada imati seks”.

– Znaju pravilo, ako su vrata spavaće sobe zatvorena i ventilator u hodniku uključen, ne smeju da ulaze jer mama i tata vode ljubav. Najpre im je to bilo smešno, malo su se i stideli, ali naš seksualni život je bolji nego ikada. Možemo da se opustimo, da uživamo, i osećamo se kao pre nego što smo dobili decu – istakla je ona.

Htela je i više od 6 puta dnevno! Oglasio se bivši zgodne plavuše (35) koja je iskoristila učenika (15) 

– Znam da će moja deca zbog ovoga imati manje sramote u sopstvenom seksualnom identitetu i životu. Znam i da će im biti drago kada odrastu što će pamtiti da su mama i tata izdvajali vreme jedno za drugo i voleli se otvoreno – zaključila je ona.

Da li osuđujete ovaj način postupanja sa decom i njihovog vaspitavanja? Pišite nam u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs, Huffpost.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar