Ovako je Rasta provodio dane u ĆELIJI: Svestan da je ćerka najviše ISPAŠTALA, a evo šta mu je prvo rekla

Reper je u zatvoru napisao ceo album ali i mnoštvo pesama za druge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ KurirTv

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je napustio zatvor u kome je zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci proveo četiri meseca.

Reper je sada otkrio kako je provodio dane iza rešetaka, pa priznao da je u ćeliji “napravio” ceo svoj album.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nije to nimalo prijatna stvar, to su popravne ustanove, istraga daje najmanje slobode, vezan si za ćeliju. Ti neprirodni uslovi daju smernice o čemu da razmišljaš i onda prođe vreme. Uvek sam cenio male stvari, ali me otvorilo na najsitnije stvari i to se nastavilo napolju. Promenilo mi je kurs razmišljanja. Imao sam super ekipu, družili smo se i imao sam dobre odnose sa komandirima, ne mogu da kažem da pamtim po nečem mračnom, to je nešto poučno u životu. Najupečatljivija mi je ostala kilaža. Mnogo sam se ugojio, imam blizu 100 kilograma, a to nikad nisam imao. Ja volim dobro da jedem, spremao sam tamo šta može, različitu hranu za mojih 12 pritvorenika i mene. Delili smo jednu ćeliju. Sudbine su različite i ima neverovatnih priča i mnogo situacija koje čovek ne bi mogao ni da zamisli. Na kraju krajeva sve nas veže jedna stvar, a to je da se živi bez obzira na uslove. Da imamo navike, da bude čista soba, bavili smo se time. Aposolutno nije bilo svađe, nismo dozvoljavali da se bilo šta desi”, kaže reper i dodaje da je u ćeliji napisao album:

“Napisao sam ceo album i dosta pesama za druge. To su tek stvari koje snimam i doći će do određenog čoveka, pevača ili pevačice. Radio sam puno na albumu 321, po bloku i sobi gde sam bio, povezuje celu priču otkako sam došao i otišao, sve pesme imaju priču. Imao sam vremena na pretek i nisam imao pritiske, biznis, papirologija i ostalo. To mi je pomoglo da se koncentrišem na muziku. Svi su imali mnogo razumevanja za to što stvaram, pa sam imao prilike da pišem. Pevao sam tamo, kako da ne. Smešno je bilo što su bili ponosni što sam ja tu i kako nađu neku sliku seckaju pa stavljaju na ormarić. Dali su mi mira da pišem, srasli smo s tim albumom. Mnogo se slušala “Adio amore”, u toj situaciji glava radi 300 na sat, bez obzira što se ne dešava mnogo stvari. Tu razmišljaš o ljubavi, postupcima… Bio sam sa dečkom koji je 23 godine proveo u zatvoru, on ima 40 godina i kao dete je provodio vreme po zatvorima, a vidiš da to nije neka loša duša. To je jedna od surovosti svega, takve priče su mi tužnije.”

Foto: Printscreen/ KurirTv

“U pritvoru nisam koristio marihuanu i prija mi dok sam u tom stanju, mogu da se posvetim sportu više i zdravstvenim stvarima, ali ne mogu da kažem da neću više.”

Reper je bio veoma emotivan kada je otkrio da ga je ćerka sve vreme čekala dok je mislila da je na poslovnom putu. Mala Tara boravila je i kod roditelja repera dok je on bio iza rešetaka.

“Ko je najviše ispaštao?”, pitala je Rastu voditeljka.

Rasta otkrio sve detalje HAPŠENJA: Evo koliko i pod kojim uslovima će nositi NANOGICU

“Najviše je ispaštala moja ćerka, jer je jako vezana za mene, imamo poseban odnos. Ćerka nije znala gde sam, imali smo dogovor da joj kažemo da sam na putu jer je navikla da putujem, a ona je to prihvatila. Kada joj dođu drugari govorila je da joj stvari kupuje tata jer on mora da radi. Pitala je stalno kada ću da dođem, a na kraju, ne mogu da opišem tu sreću. Trenutak kada sam izašao, nisam bio svestan toga, dugo sam proveo tamo. Bio je gotov istražni proces i ja sam bio u šoku sve do momenta kad sam video njenu sreću. Njena sreća bila mi je najbitnija, to beskrajno zadovoljstvo. Rekla je: ‘Tata, vratio si se.’ Bila je sa mnom non-stop, kada sam jednom otišao u studio pitala je mamu kada ću da se vratim. Provodila je vreme i sa bakom i dekom kad nisam bio tu, ona im je govorila: ‘Hajdemo kući, možda će tata da se vrati.’ Ja sam jak u glavi i znam da se namestim i dobro podnesem. Majka mi je bila velika podrška. To nije nešto što nisu znali. Moji roditelji su pre svega dobri psiholozi i znaju da racionaliziju problem. Majka mi je sve vreme bila najveća podrška i osoba kojoj najviše verujem. Bila mi je oslonac”, rekao je Rasta i dotakao se svojih kolega:

“Gomili kolega sam zahvalan, toliko njih je zvalo ljude koji su mi bliski. Toliko sam pozdrava imao preko komandira. U toj situaciji vidiš koliko te zaista ljudi i ne vole, imao sam priliku to da vidim. Zatvor je jedini ugao gledanja gde si ostavljen sam sa svojim problemom i mislim da je i vaspitna ustanova u zavisnosti od osobe. Nekom ne znači ni 50 godina, a nekom je dovoljno 2 noći. Nisam se toliko promenio koliko sam počeo da cenim nešto o čemu nisam ranije razmišljao.”Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar