Došla s verenikom pred oltar, pa priznala zašto je pre 4 meseca išla kod tetke: Istog trena ju je OSTAVIO

Znao je da samo jedno mora da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: WLWT printscreen

Kesidi Tomas (34) iz Ohaja doživela je najgori dan u životu onda kada je mislila da će biti najlepši – na venčanju.

Nju je samo nekoliko minuta pre izgovaranja sudbonosnog “da” pred oltarom (kada je i napravljena slika iznad) ostavio verenik Stiv (35) nakon što je saznao za nešto što mu nikada ne bi palo na pamet da se dešavalo njemu iza leđa.

Kesidi je, kako prenosi portal i stanica WLWT, uoči samog venčanja priznala Stivu da mu je pre nekoliko meseci bila neverna, kao i da je imala pobačaj.

“Rekla mu je da odlazak kod tetke pre četiri meseca u Vajoming, kako je tada pričala, nije bio odlazak kako bi se obišla rodbina, već da joj je ta žena pomogla da diskretno i preko veze uradi pobačaj. Stiv je ćutao, samo što nije počeo da plače. Već tada je slutio da to dete nije bilo njegovo. Tada mu je i priznala da ga je mesec dana u kontinuitetu varala sa kolegom s posla. Stiv se okrenuo ka nama i rekao da odlazi”, rekla je za portal jedna od zvanica sa mladine strane.

Kesidi se izvinjavala svima koji su se okupili na venčanju, a tu je bilo oko 20 osoba i naglasila je da je morala da mu kaže neke stvari jer nije želela da stupi u brak s lažima o sebi.

Na to joj je njen otac zamerio što je čekala poslednji trenutak jer je uloženo dosta novca u organizaciju venčanja. Tu su se Kesidi, otac i još neki članovi familije sporečkali, pa su se posle svi u tišini razišli.

Nije poznato da li se Kesidi posle priznanja pomirila sa Stivom ili ne, naglašava WLWT.

Mladoženja ZABRANIO verenici da na venčanju nosi BELU haljinu, pa ga pred svima neviđeno ponizila



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar