NEKAD I SAD

Bila je zvezda “Porodičnog blaga”: Danas ima 45 godina i dva sina, a evo kako izgleda i čime se bavi ŽAKE

Idalje je krasi ista lepota i harizma

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Domaća serija “Porodično blago” bila je veoma popularna krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a pojedine replike se prepričavaju i dan danas. Tika, Đoša, Kasandra i mnoge druge role ostaće, čini se, večno upamćene, ali i jedinstvena Žake koja je “ukrala šou”.

Žaklinu Stojković Žake, suprugu Tike Špica kojeg je igrao Predrag Smiljković, glumila je lepa Biljana Nikolić, a njih dvoje i u privatnom životu bili su u emotivnoj vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/ Screenshot

“Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu”. Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan”, izjavio je Predrag u jednom intervjuu.

Foto: Youtube/ Screenshot

Biljana danas živi u Beogradu i članica je Kruševačkog dramskog pozorišta. Ima 45 godina, dva sina i retko je možemo videti u javnosti.

Foto: Youtube/ Screenshot

Ako je sudeći prema poslednjem Biljaninom pojavljivanju u javnosti, ona se nije znatno promenila od kraja devedesetih godina kada je ova serija počela sa snimanjem. Biljana nije menjala čak ni frizuru, a idalje je krasi ista lepota i harizma.

Tajne “Porodičnog blaga”: Ovo nikada niste znali o poznatoj seriji



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar