Sastanak sa kojeg se nikada nije vratio: Klan Velje Nevolje SVIREPO ubio Milana Ljepoju zbog OSVETE

Tešić je po Ljepoju došao "pasatom" sa aranđelovačkim registarstim oznakama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Milana Ljepoju zvanog Mance, nekadašnjeg šefa “Pink Pantera” iz Niša, kako se sumnja, brutalno je ubio klan Veljka Belivuka (36) početkom decembra 2020. godine jer je, navodno, on planirao likvidaciju Marka Andrića (34), pripadnika Veljine grupe.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Ljepoja namamljen u Beograd i iz osvete ubijen u periodu od početka novembra do 9. decembra prošle godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema do sada poznatim informacijama iz istrage, pripadnici klana, koji su predvodili Velja Nevolja i njegov najbliži saradnik Marko Miljković Mare, na prevaru su namamili bivšeg šefa “Pink Pantera” da iz Niša dođe u Beograd na sastanak na javnom parkiralištu u blizini saobraćajnog preduzeća “Lasta” na auto-putu za Niš. Na ovoj lokaciji Ljepoju je po dogovoru sačekao Dejan Tešić (39), jedan od pripadnika uhapšenog kriminalnog klana.

Tešić je po Ljepoju došao “pasatom” sa aranđelovačkim registarstim oznakama. Ovo vozilo je, prema nezvaničnim informacijama, Marko Miljković lično preuzeo od vlasnika I. Z. početkom decembra 2020. godine, a onda ga predao Tešiću kako bi otišao po Ljepoju. Bivši šef “Pink Pantera” ostavio je svoje vozilo na parkingu i seo u “pasat” kako bi tim kolima bio odvezen na “tajnu lokaciju” na kojoj će se sastati sa Belivukom. Međutim, ono što Ljepoja tada nije znao je da se sa tog sastanka nikada neće vratiti.

Kako su pokazali snimci sa sigurnosnih kamera Ljepoja je odvezen do Belivukove “kuće strave” u Ritopeku. Ovu kuću Velja Nevolja je, kako smo već pisali, preuzeo od vlasnika Vlade Draganića još 2018. godine, a potom je ovo imanje opasano visokim zidinama i na svakom ćošku postavljene su najsavremenije sigurnosne kamere. Kako se veruje u ovoj kući Belivukov klan izvršavao je najgnusnija kriminalna dela – mučenja i ubistva. Sumnja se da je Draganić ovu kuću Belivukovom kriminalnom klanu ostavio baš da bi u ovoj kući koja je u zabačenom naselju, u blizini reke preko koje mogu da pređu čamcima do Banatskog Brestovca, inače druge velike baze pripadnika ovog klana, mogli da izvršavaju jezive zločine a da niko to ne primeti.

Na snimcima sa sigurnosnih kamera, koji su objavljeni u javnosti, vidi se kako Ljepoja stiže u ovu kuću u Ritopeku sa Tešićem, kao i kako nakon toga na istu lokaciju dolaze Belivuk i Miljković. Sumnja se da su Belivuk, Miljković, Tešić, Draganić i još nekoliko, za sada, NN lica mučili, a potom brutalno ubili Ljepoju.

Ljepojino telo uništili u kiselini, garderobu spalili

Prema pronađenim tragovima u ovoj kući, sumnja se da su pripadnici kriminalne grupe, nakon ubistva, Ljepojino telo uništili u kiselini, njegovu garderobu spalili i različitim hemijskim sredstvima čistili prostor kako bi uklonili tragove krivičnog dela.

Kao još jedan dokaz da se u ovoj kući strave dogodilo stravično ubistvo u procesu protiv Belivukove grupe biće korišćen snimak, tačnije činjenica da na snimcima nadzora nije snimljeno da je Ljepoja ikada iz ove kuće izašao.

Belivukova grupa uhapšena je pre više od mesec dana i od tada se više od 20 pripadnika ove grupe nalazi u pritvoru. Oni su, za sada, osumnjičeni za tri likvidacije, dilovanje droge, otmice, mučenja, nedozvoljeno držanje oružja. Istraga protiv ovog klana još je u toku.Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar