“Jedan od najgorih napada”: Objavljen CEO INTERVJU u kom je Danijela optužila Lečića za silovanje (VIDEO)

Ekskluzivni intervju koji je dala za "Insajder" sada je u celosti objavljen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Danijela Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine, ispričala je javno svoju istinu. Ekskluzivni intervju koji je dala za “Insajder” sada je u celosti objavljen, a glumica je pričala o detaljima pa između ostalog priznala i da je htela da se ubije, nakon čega je usledilo psihijatrijsko lečenje.

Naime, Danijela je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, zbog ovog događaja je rešila da se preseli u Ameriku, a sada je otkrila sa čim se u tom periodu borila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Živim sa mentalnim stanjem koje je bilo skroz poremećeno… Flešbekovi, bila sam preplašena, plačljiva, kad sam letela avionom imala sam napade panike, plašila sam se. Stimulansi mozga, audio ili vizuelni, činili su da moj mozak ne može da proceni situaciju i non stop sam padala u panične napade i mislila sam da će to tako biti celog života. Nije bilo šanse da to ikada ikome kažem, nije bilo šanse da ja radim svoj posao koji je moje zvanje i najveća pasija, što me je jako poražavalo. Nisam imala sebe, nikakve interne i eksterne, da kažem, oslonce. Nisam htela da se ubijem iz impulsa, nego sam jednostavno mislila da je to nešto najracionalnije što mogu da uradim. Nisam mogla da razumem da postoji bilo kakvo svetlo na kraju tunela – pričala je Danijela u emisiji “Insajder” pa dodala da je nakon svega odlučila da krene na lečenje.

Foto: Instagram

– Lečila sam se od posttraumatskog stresnog poremećaja oko dve godine. U to vreme nisam mogla da funkcionišem normalno kao osoba, da se osećam sigurno na puno mesta. Bila sam uglavnom zatvorena, ako bih trebala da idem na audicije i na tom mstu bi bio neko ko bi me podsetio na njega počela bi mi teškoća sa disanjem i onda sam izlazila iz tih soba. To je mučno, kada gledate sebe i svu svoju snagu i samopouzdanje, normalno funkcionisanje ste izgubili. Od toga sam se lečila sa raznim lekarima i institucijama sa psihijatrima i psihoterapeutima. U jednom momentu sam bila u stvari predmet istraživanja posttraumatskog stresa na Kolumbijskom institutu. To jeste dokaz da se zlostavljnje i atak desio, može da se meri funkcionisanje mozga u stvari. Jako lako može da se dijagnostikuje koje su posledice traume. Kad budete zlostavljani ne postoji šansa da nemate posledice traume. To je jedan od najgorih napada koje čovek može da preživi – poručila je u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem tužilaštvu u Beogradu izjavila da je njen kolega Branislav Lečić “misteriozni moćnik” iz filmske industrije koji ju je silovao, a javnost je za to saznala u ponedeljak, 22. marta.

Ceo intervju koji je dala za Insajder pogledajte u nastavku:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Da,verujem u pricu . A i to je strasno da bi i mogla da postoji sumnja. U nasem drustvu ,koje je je jako primitivno zlostavljanja se desavaju jos u osnovnoj skoli od strane ucitelja,nastavnika ,drugara i provlaci se kroz citav nas zivot. Da ,zaista ne umemo da se postavimo prema prvim znacima seksualnog nametanja jer nas to niko i ne uci. Zelim Danijeli puno uspeha u sudskom procesu i sve najbolje u zivotu.

    Odgovori
  2. Podrska Danijeli ... izdrzi, toliko je jasno da je sve istina sta pricas. Pocelo je i gad vec placa i razotkriva se patologija tog velikog gada.

    Odgovori
  3. Hvala ti drago dete sto si smogla snage da sve ovo ispričaš! Glavu gore i ne osvrći se na negativne i zlonamerne komentare! A ti Lečiću, stoko jedna, mozak ti je na pogrešnom mestu, stidi se ako uopšte znaš šta je stid, ali izgleda da ti to ne znaš, jer si beskrupulozan i bez morala!

    Odgovori

Ostavite komentar