Komentari na vest "“Jedan od najgorih napada”: Objavljen CEO INTERVJU u kom je Danijela optužila Lečića za silovanje (VIDEO)" (6)

Ostavite komentar

 1. Da,verujem u pricu . A i to je strasno da bi i mogla da postoji sumnja. U nasem drustvu ,koje je je jako primitivno zlostavljanja se desavaju jos u osnovnoj skoli od strane ucitelja,nastavnika ,drugara i provlaci se kroz citav nas zivot. Da ,zaista ne umemo da se postavimo prema prvim znacima seksualnog nametanja jer nas to niko i ne uci. Zelim Danijeli puno uspeha u sudskom procesu i sve najbolje u zivotu.

  Odgovori
 2. Podrska Danijeli ... izdrzi, toliko je jasno da je sve istina sta pricas. Pocelo je i gad vec placa i razotkriva se patologija tog velikog gada.

  Odgovori
 3. Hvala ti drago dete sto si smogla snage da sve ovo ispričaš! Glavu gore i ne osvrći se na negativne i zlonamerne komentare! A ti Lečiću, stoko jedna, mozak ti je na pogrešnom mestu, stidi se ako uopšte znaš šta je stid, ali izgleda da ti to ne znaš, jer si beskrupulozan i bez morala!

  Odgovori
 4. Slučaj Lečić i njemu sličan slučaj Mika Aleksić otvorili su jedan bezdan u Srbiji. Moćni i uticajni u nekim sferama života dozvolili su sebi nešto što je za svaku osudu- nagrnuli su na tudju decu, čije su sudbine pretvorili u pakao. TI ljudi imaju mnoge veze u svim oblastima i nadaju se da će izmaći pravdi. I laiku je jasno da poligraf u svetu nije validan dokaz na sudu.Tu napravu lako može čovek da prevari, a ovde se sumnja i da su u tome učestvovali sami poligrafisti. Tako ŽRTVA ostaje bez zaštite, na vetrometini, što je i cilj ovakvih ljudi. KO može da zaštiti žrtvu. SUD. Ali sudstvo u SRbiji je slabo, pod uticajem moćnika. Svet ovo sluša i gleda, Bilo bi dobro da budemo mudri.

  Odgovori
 5. I tako na čelo jedne velike države, sa samo brojčano velikim narodom dođe, čovek sa takvim nastranostima. I taj čovjek radi prikrivanja svojih nastranosti bombarduje zemlju Srbiju. Takvi nam nude demokratiju, uređuju naše unutrašnje odnose.... Ma naše nego belosvetska

  Odgovori