Oglasio se glumac! Biković otkrio PRAVI razlog izbacivanja Lečića iz predstave (FOTO)

Glumac se oglasio povodom skandala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Printscreen

Jedan od naših najpopularnijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković jedan je od 17 glumaca koji su juče pisali peticiju protiv kolege Branislava Lečića da ne glumi u predstavi “Kada su cvetale tikve”, nakon što ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Sada se Biković oglasio na svom Instagram profilu i progovorio o aktuelnoj temi koja potresa danima domaću javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Biković se na ovaj način prisetio BOMBARDOVANJA: Njegove objave izazivaju ogromnu TUGU (FOTO)

“Poštujem predpostavku nevinosti. Ne učestvujem u lovu na veštice. Ne stavljam se u poziciju sudije. Javnost, a samim tim ansambl pozorišta je uznemiren. Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam inicijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne reši, napisao je on.

Foto: Insdtagra,/Printscreen

Da podsetimo, Danijela Štajnfeld pre četiri dana podigla je tužbu protiv Lečić, te otkrila da je upravo on misteriozni moćnik koji ju je silovao na obroncima Beograda, kako ranije navela u intervjuu, ne želeći tada da otkrije njegov identitet.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Gospodjice Štajnfeld! Silovanje je krivicno delo. Za prijavljivanje nastalog krivicnog dela postoji odredjena institucija a zove se policijska ustanova. Za reklamu postoje mediji! A gde ste se zaputilu? Pravo pred medije. Hmm!! Sta ste do sada cekali? Hmhm!! Nije Lecic opasni momak da uliva smrtni strah. Zar ne. ? Zakljucujem da ste pobrkali loncice... Zakljucak licni: onaj ko nema stida, nema ni savesti.

    Odgovori
  2. Ma sta ti zelenbacu znas ,gde si ti bio kada je Lecic bio bog i batina u glumi a sada se pravis pametan i u glumi i u seksu,pravu, objektivnosti -trebas jos da rastes pa se javi- Leki nisi jos ni do gleznja a pogotovo do kolena.

    Odgovori
  3. Sta je nalupetao i slagao super bi prosao kao politicar. Kao glumac nece biti ni L od Lecica. Ali zato pokusava da ga "sahrani" sad kad je Lecicu najteze. “Poštujem pretpostavku nevinosti." Ako postuje da je nevin zasto ga izbacuje iz predstave?! "Ne učestvujem u lovu na veštice." Ako ne ucestvuje u lovu na vestice zasto se stavlja na jednu stranu?! "Ne stavljam se u poziciju sudije." Zasto ga onda izbacuje iz predstave i time osudjuje?! "Stoga, u želji da zaštitim predstavu koja se bavi i temom silovanja, podržao sam inicijativu da Branislav Lečić ne bude deo predstave dok se aktuelna situacija zvanično ne reši" Ne stiti on predstavu vec samo sebe ali kao sto ni Brut nije slavno prosao nece ni mali Bikovic...

    Odgovori

Ostavite komentar