Spremite se za predstojeće leto: Kako da uz pomoć odeće izdužite liniju ili sakrijete stomak

Manje poznat trik koji će vas naučiti kako da kombinujete boju pantalona sa bojom majice ili sakoa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/marymarkevich

Ako želite lepo i atraktivno da izgledate, nije bitno samo koju odevnu kombinaciju ćete izabrati, već i kako ćete uklopiti njihove boje.

U nastavku vam predlažemo sjajan trik kako da najbolje istaknete svoju figuru i budete atraktivni za leto koje dolazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bilo da je reč o neobaveznoj šetnji gradom ili kupovini, poslovnom sastanku ili ručku, bitno je da uvek izgledate lepo i da što bolje prikrijete svoje nedostatke, a ujedno istaknete liniju.

Ako do sada niste čuli za to, predstavljamo vam unutrašnju i spoljašnju vertikalu koja će vam pomoći da prikrijete stomak ili bokove.

Foto: Pixabay/Tumisu

Unutrašnja vrtikala pomaže vam da uspešno prikrijete višak koji postoji u predelu stomaka i nju ćete najbolje postići ako obučete pantalone i majicu koji su u istoj boji. Birajte uglavnom tamnije tonove, kao što su crna, teget plava ili jarku boju, poput žute jer oni vizuelno izdužavaju vašu liniju i čine vas vitkijim.

Foto: Printscreen/TikTok@style

Možete se opredeliti i za nežnije, pastelnije boje, ali u tom slučaju dodajte neki detalj u tamnijoj boji, kako biste razbili monotoniju i dali svežinu vašem izgledu.

Ako, ipak, želite da postignete spoljašnju vertikalu, koja omogućava sužavanje bokova, obucite pantalone i jaknu ili sako u istoj boji. Majica neka bude neutralne boje, kako se fokus ne bi zadržavao na središnjem delu vašeg tela, odnosno na stomaku i bokovima.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar