Bruka i sramota Đilasove i Šolakove televizije: Oni više nikada ne bi smeli da prenose utakmice Srbije!

Neverovatni propusti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Neprofesionalna televizija “Nova S” uskratila je državljanima Srbije slušanje himne vlastite države pred meč reprezentacije sa Republikom Irskom.

Televizija kojom upravljaju Dragan Đilas i Dragan Šolak je pokazala sve nedostatke i neprofesionalizam emitovanjem utakmice godine, tako što nije u stanju da obavi prenos utakmice na nivou jedne TV kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gotovo celo prvo poluvreme se prekida prenos i gubi se ton, a ovo nije prvi put da se ovakve stvari događaju na pomenutoj “Nova S”. Još od prvog emitovanja sportskih događaja, dešavaju se prekidi programa, pa ni ova situacija od večeras nimalo ne čudi.

Dolazimo do zaključka da “Nova S” više nikako ne sme prenositi ovakve događaje od značaja za Srbiju, pošto se to odrađuje na veoma niskom i amaterskom nivou.

Šok u Beogradu: Irska povela protiv Srbije!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Prenos je bio normalan,bez prekida. A što su jedni gledali a jedni nisu to tražite odgovor u FSS. Ako je sad Ns uzeo pravo da prenosi nije ona kriva već FSS. A kad imaju pravo prenosa ARENA a drugi ne mogu da gledaju to je normalno. Zato bolje da preuzima u buduće samo RTS prenose reprezentacija i da gledamo svi.

    Odgovori

Ostavite komentar