Vlasti je VOŽNJA bila velika ljubav, govorio je da vozi bolje od omladine, a zbog automobila se ZARAZIO

Svake godine je išao na pregled da bi mogao da vozi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Balkan info

Slavni srpski glumac Vlasta Velisavljević preminuo je danas u 94. godini od posledica zaražavanja koronavirusom.

Mnogi ne znaju da je pokojnom Vlasti vožnja autmobila bila velika strast. Čak i u poznim godinama nije odustajao od upravljanja automobilom zbog čega je svake godine morao da ide na pregled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Juče sam dobio uverenje da mogu da vozim automobil. Zdravstveno sam sposoban, to je jako bitno. Svake godine idem na pregled da bih dobio produženje vozačke dozvole. Srećan sam što mogu da vozim kola i ne moram da čekam gradski prevoz ili taksi. Još uvek sam sposoban za vožnju, u suprotnom se ne bih hvatao volana. Međutim, ima i loših strana kad čekam to famozno uverenje oko produžetka dozvole. Uvek moram da poranim oko pet sati ujutro da bih na određeno mesto stigao do sedam. E, onda čekam tamo u hodniku i džonjam pred ljudima dok me ne prozov”, ispričao je glumac početkom marta za “Telegraf”.

Počelo bombardovanje, a žena me budi: Vlasto, kako možeš da spavaš? Nado, meni je ovo TREĆE granatiranje

On je istakao i da je bolji vozač od današnje omladine.

“Ma ovi klinci ni ne znaju da voze. Oni samo srljaju, luduju i brzaju. Mora lepo da se vozi i poštuju saobraćajni znakovi. Ja uživam kada mi je volan u rukama. Ko god sedne u moja kola, oseća se kao u najluksuznijem hotelu”, kroz osmeh je rekao glumac za pomenuti medij.

Težak život Vlaste Velisavljevića: Krao je jabuke kako bi preživeo, a onda je završio u nemačkom logoru

Nažalost, kako je otkrila njegova supruga, Vlasta se izgleda zarazio koronom, a od koje je kasnije je i preminuo, upravo zbog te velike ljubavi prema vožnji automobila.

“To se desilo onako iznenada, stalno je proveravao zdravlje. Cele prošle godine nismo izlazili, sve su nam donosili do vrata. Sada je izlazio malo oko registracije kola, i mislim da se tada zarazio. Ipak ima nade, dobri lekari brinu o njemu”, rekla je prošle nedelje Vlastina supruga Nada za domaće medije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar