Deca su njihova SLABA tačka: Ove NAJEMOTIVNIJE pesme naše zvezde posvetile su naslednicima (VIDEO)

Ceca je svoju pesmu posvetila Veljku i Anastasiji posle teških dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vuk Mob i njegova verenica Olja Konatar nedavno su postali roditelji devojčice, a tata nije dugo čekao i odmah je napisao pesmu za ćerku Teonu. Numera nosi naziv „Samo ti” i govori o promeni
pogleda na život koja mu se desila kada je upoznao Olju i sada kada imaju dete.

Vuk Mob nije jedini koji je ljubav prema detetu pretočio u reči i muziku. Tako su mnogi pevači pre njega svojim najdražima otpevali emotivne stihove, a povodi su bili različiti. Legendarni Šaban Šaulić napisao je i otpevao pesme za svoje troje dece, koje se i zovu po njihovim imenima „Sanela”, „O Ilda” i „Mihajlo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Sanela” je snimljena daleke 1978, a i danas je veliki hit. Šaban nije zapostavio ni svoju suprugu, kojoj je posvetio pesmu „Gordana”.

Ceca Ražnatović “Neću dugo”

Folk zvezda je pesmu „Neću dugo”, za koju se pretpostavljalo da je posvećena pokojnom suprugu Arkanu, u stvari posvetila sinu Veljku i ćerki Anastasiji. Ceca je pre dve godine objavila i video kada su njena deca bila mala i dodala emotivan opis:

“Pesma u videu je posvećena mojoj deci, posle teških dana u mome životu. Život ide dalje širimo ljubav”.

Severina “Rođeno moje”

Severina je pre nešto više od godinu dana posvetila pesmu svom sinu, za čije se starateljstvo tada borila sa bivšim suprugom. Pevačica je na koncertima nekoliko puta zaplakala dok je pevala „u
mome tijelu ti si bio, iz mojih ruku vodu pio, iza mojih nogu krio, moj si dovijeka”, a ne krije da joj je to još uvek bolna tačka.

foto:E-stock/S.Kostic

Miloš Bojanić “Dva sina, dva sokola”

Pevač je numeru „Dva sina, dva sokola”, posvetio sinovima Bojanu i Mikici, koji su se i sami bavili muzikom, pa prestali i preselili se preko okeana. Bojan rad u Americi, dok je Mikica u Kanadi, a nostalgični tata o pesmi je rekao:

“Stihovi pogađaju pravo u srce! Kad mi je Ljubo Kešelj poslao tekst, čitao sam, a suza je suzu stizala. Severina je pre nešto više od godinu dana posvetila pesmu svom sinu, za čije se starateljstvo tada borila sa bivšim suprugom. Pevačica je na koncertima nekoliko puta zaplakala dok je pevala „u mome tijelu ti si bio, iz mojih ruku vodu pio, iza mojih nogu krio, moj si dovijeka”, a ne krije da joj je to još uvek bolna tačka.

foto:E-stock/M.Rafailovic

Šerif Konjević “Sin”

Šerif Konjević je zbog ljubavi prema sinu jedincu snimio pesmu koja se baš tako i zove, „Sin”.

„Za tebe bih život dao i najgore izdržao, borio se dok me ima, za moj ponos, moga sina”, reči su koje je Konjević otpevao svom nasledniku, a i publika uživa u Šerifovoj interpretaciji.

Nataša Bekvalac “Hiljadu nula”

Nataša ima dve ćerke, Hanu i Katju. Hanin otac je bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, a Nataša je njoj posvetila dirljivu pesmu „Hiljadu nula”, sa čijim se stihovima „Uzor sam tvoj, al’ ne znaš ti kol’ko me plaši to, ne idi mojim putem, jer to bi me ubilo”, poistovećuju se mnogi roditelji.

Vesna i Đole Đogani, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Vesna i Đole Đogani “Kralj diskoteka”

Nakon što se Đole rastao od Slađe Delibašić, otpočeo je ljubavnu priču sa Vesnom, sa kojom sada ima i dvoje dece, a dok su čekali prvo dete, posvetili su mu i pesmu. Numera „Kralj diskoteka” je postala hit, a i danas se mnogi sećaju šaljivih stihova „tata, treba da častiš, posao može i mora da čeka, kad mali Đole poraste, ljubi ga majka, biće kralj diskoteka”. Vesna i Đole još uvek uživaju u ljubavi i najviše vremena provode sa sinom Adrianom i ćerkom Lorenom.

Muharem Serbezovski “Sine moj”

„Učini mi život srećnim, sine moj”, glase stihovi velikog hita „Sine moj”, koji je legendarni Muharem Serbezovski posvetio svom sinu jedincu, Durmišu, koji je nasledio talenat, pa je krenuo očevim stopama i danas se bavi muzikom.

Foto: Objektiv.rs

M. Marinović – L. Stojanović



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar