Umalo zube da joj izbije: Antivakserka brutalno napala radnicu obezbeđenja (VIDEO)

Fizički sukob na ulasku u taksi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/viralbhayani

Stanovnici indijske države Maharaštra ponovo su primorani da se pridržavaju mera za suzbijanje epidemije koronavirusa.

Vlada je ponovo naložila da svi i na otvorenom prostoru moraju da nose maske, kao i da moraju da poštuju socijaln distancu. S tim u vezi, angažovano je više hiljada kontrolora koji će samo na području Maharaštre reagovati na svako kršenje mera.

Ova radnica nije dobro prošla kada je pokušala da zaustavi vidno agresivnu ženu od ulaska u taksi, budući da nije imala masku.

Antivakserka ju je prvo opsovala i brutalno izvređala, a onda se s radnicom počupala za kosu. Ne samo što joj nije puštala kosu, već ju je istovremeno udarala i šamarala, ali kontrolorka nije ustuknula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viral Bhayani (@viralbhayani)

Besna žena na kraju je otišla s lica mesta, a kada se snimak ove tuče pojavio na društvenim mrežama, u roku od dva sata je uhapšena.

Indijci su u velikom broju pozdravili reakciju kontrolorke koja nije želela da ulazi u fizičko nasilje sa sugrađankom i suzdržavala se od uzvraćanja udaraca čak i dok ih je primala.

Inače, Indija je jedna od zemalja u kojima je antivakserima “odzvonilo”, budući da će biti kažnjavani i tragaće se za svima koji na društvenim mrežama plasiraju lažne vesti o skrivenim dejstvima vakcina koje navodno ubijaju ljude.

Urnebesno: Šta vam uradi policajac u Rusiji ako ne nosite masku u zatvorenom prostoru (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar