Od svih zvanica Darko NAJGORI: Pevač progovorio o KORONA žurki na kojoj je viđen, a o kojoj bruji Srbija!

U emisiji pevač govorio o poslu, muzici, porodici...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TvPink

Darko Lazić je bio gost današnje emisije Premijera – Vikend Specijal.

Kako je zavladala kriza usled epidemija, a Darko nema nastupe, pevač je odlučio da zarađuje od svoje nove emisije koju će prikazivati na Jujubu, a u kojoj će pokazati svo svoje kulinarsko umeće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ceo život sam gurman, sad kako ne mogu da jedem, našao sam rešenje da mi se oči najedu, ide mi to od ruke. Zašto ne bih podelio sa javnosti? Marina mi je to isto rekla, kao i naš kum. Nisam ja neko ko voli preterano da priča, ali nije to toliko ni loše”, rekao je Darko.

Lazić otkriva da sada ima sve manje prijatelja, kao i da mu je slava u jednom trenutku udarila u glavu.

“Poželeo sam se da imam malo privatnosti, imam svoje ljude, svoj krug i ne želim da ga širim… Mnogo je neprijateljstva na estradi i sujete. Čovek koji kaže da ga slava ne pukne u glavu, to je laž, izgubiš se, misliš da si najjači, najpametniji, da su ti svi prijatelji, ali nije to baš tako. Ja sam imao ozbiljnu opomenu, da bih se opametio koliko toliko. Ne volim da gledam u prošlost”, kaže Lazić, koji je napisao pesmu za svog oca.

Foto: Printscreen/TvPink

“Ta pesma puštaće se pred kraj, biće suza, ne znam kako ću je pevati”, ističe pevač.

Darko je istakao da se s godinama umara i da ide mirnijim putem, pa otvoreno govorio o “korona žurki” gde su ga optužili da je pevao.

“Nisam pevao na korona žurki. Mene tamo niko ne zove. Ovo gde sam bio, tamo se ne uzimaju pare, ovo je bilo u krugu porodice, 10 ljudi, čovek je krstio svoje dete, a ispalo je da sam pevao. Nisam dobio kaznu jer nisam pevao. Sve se prekinulo i kraj. Od svih zvanica Darko je ispao najgori”, kaže Lazić i otvoreno govori o sinu Alekseju:

Darko Lazić peva po KORONA žurkama, njegova verenica OČAJNA: Ne znam ni gde je, ni šta radi!

“Aleksej voli sve da jede, još nije rekao ne. Posle 10 minuta prilazi stolu. Živo je i zdravo dete.”

“Čovek bez cilja je prazan čovek, smatram da karijera treba tek da ide. Svakako da je cilj i neki veći koncert, ali nisam mnogo razmišljao”, rekao je pevač.

I Darkova verenica Marina Gagić gostovala je u današnjem izdanju pomenute emisije, a o čemu je pričala saznajte u sledećem tekstu.

Verenica Darka Lazića prvi put pred kamerama: Najteže mi je bilo kada sam saznala da je na IVICI SMRTI

Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar