HAOS

Milicu Pavlović IZVREĐALI zbog podrške Karleuši: Kad si PLAKALA zbog Kebinog komentara, tad si ćutala

Pavlovićeva je svojevremeno priznala da je tokom takmičenja često plakala u svojoj sobi zbog uvreda žirija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, E-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Pavlović oglasila se na svom profilu na Instagramu i javno pružila podršku koleginici Jeleni Karleuši u čitavom haosu koji se digao nakon što je iz takmičenja “Zvezde Granda” izbačena devojka koja je sa njom ušla u raspravu.

Ipak, sada su se na društvenim mrežama obrušili na Milicu, tvrdeći da je zaboravila kako je njoj bilo kada je bila u istom takmičenju i kada žiri nije imao milosti prema njoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fanovi nude pravnu pomoć IZBAČENOJ Zvezdi Granda: Prikupljaće sredstva za ADVOKATA (FOTO)

Mnogi su se posebno setili situacije o kojoj je Pavlovićeva u više navrata govorila, a to su komentari pevača Dragana Kojića Kebe izneti na njen račun, a zbog kojih je plakala, te rekla kako joj je on najveća trauma.

“A kad si plakala zbog Kebinog komentara, tad si ćutala? Jadnice”, “Sad mogu da kažem, a da me ne napadne neko, da mi je oduvek bila malo jadna Milica Pavlović”, “Milica Pavlović je i sama bila bullyngovana od strane žirija, priznala je da je svaku noć nakon emisije plakala u svojoj sobi, izgleda da je to sve zaboravila preko noći”, samo su neki od komentara.

Jelena Karleuša izazvala BES cele Srbije: Digla se armija ljudi zbog onoga što radi DECI

Naime, Milici je tokom njenog učešća u “Zvezdama Granda” Keba rekao da “osim što ne zna da igra, o pevanj zna još manje”, a ona je kasnije priznala da je zbog toga plakala kod kuće.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ova plasticna i isfrustirana inepismena starleta (jk) samo zna da vredja i omalovaza druge osobe. Lepa nije, pevati nezna, ali je arogantna za sve pare.

    Odgovori

Ostavite komentar