Filip Mladenović se vraća u Zvezdu? To je apsolutno nemoguća misija – sad se zna i zašto! (VIDEO)

Mladenović je bio jedan u nizu onih koji su otišli uz tužbu protiv Crvene zvezde u periodu kad je klub bio u problemima i imao brojna dugovanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIĆ

Filip Mladenović igra u životnoj formi u poslednjih nekoliko meseci i kreiraju se priče da bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali iz dva razloga to je neizvodljivo, piše Sportski žurnal.

Prvi je činjenica da je levom beku Legije drastično skočila cena posle partija u reprezentaciji Srbije i Poljskoj, a drugi ne manje bitan da najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladenović je bio jedan u nizu onih koji su otišli uz tužbu protiv Crvene zvezde u periodu kad je klub bio u problemima i imao brojna dugovanja.

Ključni razlog Filipovog odlaska, međutim, nije bio u novcu, nego činjenici da mu se posle odlaska trenera Aleksandra Jankovića drastično pogoršao status.

Kod Prosinečkog i Jankovića bio je Mladenović nezamenljiv, ali od dolaska Rikarda sa Pinta na klupu počeo je da pada u drugi plan. Kad je u leto 2013. angažovan Nikola Mijailović, siguran u viziji već novog trenera Slaviše Stojanovića, bilo je jasno da za Čačanina mesta više neće biti.

Nezadovoljan tretmanom, uz činjenicu da mu je kao i svim igračima u timu debelo kasnila isplata, opredelio se da u oktobru 2013. godine podnese tužbu. Presuda je doneta krajem novembra i potom je prešao u BATE Borisov…

Takođe, taj potez je povukao i Srđan Mijailović u junu 2013. godine, u isto vreme to je učinio i defanzivac Aleksandar Pantić. Prethodno je čiste papire na taj način dobio Miloš Dimitrijević, pa je jasno zbog čega nijedan od njih nije ponovo zaigrao na Marakani.

Piksi o Kokezi i nadobudnim reprezentativcima: Pokažite mi ko su – lično ću ih odvesti na aerodrom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar