Pogledajte akciju UKP u Rakovici: Ispalio RAKETU iz zolje, a onda je policija uletela u stan (VIDEO)

Protiv njega je podneta krivična prijava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su eksploziju u Rakovici i uhapsili D. S. (31) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je on 16. januara ove godine ispalio raketu iz “zolje” na jedan ugostiteljski objekat, na kojem je pričinjena materijalna šteta, dok povređenih nije bilo, podseća MUP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pretresom stana osumnjičenog policija je zaplenila tri pištolja, 12 metaka i manju količinu kokaina, pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici uhapsili su i N. Z. (43), koji je, kako se sumnja, bio u društvu D. S. u trenutku dok je ispaljivao raketu na ugostiteljski objekat.

Pretresom stana N. Z. pronađeno je 69 metaka različitog kalibra, manja količina kokaina, vagica za precizno merenje i drobilica za usitnjavanje droge.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar