ŠOK! Ovako izgleda praunuk SLAVNOG VOJVODE, popa Đujića: “Naslednik” sa momcima pozira u tangama (FOTO)

Praunuk popa Đujić Dane je mladić homoseksualnog opredeljenja, a način takvog života ponosno deli i promoviše svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Wikipedia

Momčilo Đujić, poznatiji kao pop Đujić, bio je srpski pravoslavni sveštenik i “četnički vojvoda” koji je predvodio značajan deo četnika na području severne Dalmacije i zapadne Bosne tokom Drugog svetskog rata.

Preživeo je rat, predao se zapadnim Saveznicima i na kraju emigrirao u Sjedinjene Države. Živeo je u Kaliforniji, a tamo mu danas živi unuka sa sinom. Praunuk Popa Đujića Dane je veoma popularan mladić na društvenim mrežama, a njegove objave, kada se saznalo, šokirale su javnost u Srbiji i korisnike društvene mreže “Instagram”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Praunuk popa Đujić Dane je mladić homoseksualnog opredeljenja, a način takvog života ponosno deli i promoviše svakodnevno sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Srpska javnost je u krajnjem čudu što je videla praunuka popularnog “četničkog vojvode” u ovakvom izdanju.

Dane na prilično napadni način promoviše svoje seksualno opredeljenje i ne stidi se ničega. Fotografije njegovih objava sa Instagrama pogledajte ispod. 

Unuka popa Đujića Rajka Hayden se ponosi svojim sinom, praunukom “četničkog vojvode”, ona, sudeći po svojim objavama na društvenim mrežama, podržava svog sina u svom izboru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rajka Hayden (@thedressupmom)

 

Rajka Hayden je objavila sliku skulpture svog dede Momičila Đujića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rajka Hayden (@thedressupmom)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (18)

  1. Realno to je iskvarena krv cim se izmesala sa degenerisanim Amerima, sta drugo ocekivati. U svakom slucaju nek je ziv i zdrav, decko nam nista nije kriv, nista lose nije reko, niti je pa Srbin, svaki mu dao sto se mene tice, njegova stvar. Imamo mi braco domacih problema da resavamo mnogo bitnijih.

    Odgovori
  2. Не постоји горе судбине од ове, дај Боже да се будући потомци опамете

    Odgovori

Ostavite komentar