Naša pevačica je prodavala GAĆE i čarape na pijaci, roditelji su je se ODREKLI, a danas zgrće novac

Ova naša pevačica prošla je put preko trnja do zvezda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Pevačica Nadica Ademov (24) široj javnosti postala je poznata učešćem u takmičenju Zvezde Granda, za koje se prijavila 2011. godine, a učestvovala je u više sezona. Oduševila je žiri pesmama Svetlane Cece Ražnatović, Zorice Brunclik, Silvane Armenulić i drugih i uspela je da se plasira u finale.

Od tada je snimila desetak singlova, poput „Ni pod nokat“, „Nekretnine“, „Daj Bože“, „Crno i belo“, „Najlepša“ i druge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nadica je sada, nekoliko godina kasnije, veoma tražena pevačica i uglavnom nastupa na velikim privatnim veseljima i romskim svadbama, za koje se zna da su izuzetno plaćene. Ipak, lepa pevačica nije uvek živela na “visokoj nozi”. Kako je nedavno anonimni izvor Skandala otkrio, pevačica je svojevremeno prodavala stvari na pijaci.

“Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape”, otkrio je tada izvor blizak pevačici.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Ademov (@ademov_nadica)

“Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla”, rekao je izvor i dodao da se Nadica pokondirila od kako je postala poznata.

Kada se prijavila na takmičenje “Zvezde Granda”, prestala je da radi na pijaci:

“Mogu samo još da kažem da danas mnogo glumi neki nivo, baš je prepotentna, umislila je da je neko i nešto. Vrlo brzo je zaboravila čime se bavila do juče. Bolje joj je da ne glumi. Ne znam ni zašto se stidi tog posla, mnogo je postala umišljena”, završava sagovornik.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Ademov (@ademov_nadica)

Sa svakom novom pesmom Nadicina popularnost je rasla, pa se može pohvaliti dobrim honorarima u zemlji i inostranstvu. Važi za jednu od najvećih mladih zvezda Granda, a čak i pre punoletstva proglasili su je kraljicom romskih svadbi. Pevačica ne krije da je jedno veče u Beču uspela da zaradi 15. 000 evra, a upravo zbog atmosfere koju pravi na nastupima, mnogi joj predviđaju dugu i uspešnu karijeru.

Pre nekoliko godina mnogi mediji govorili su o njenoj tajnoj vezi sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča. Reč je o Daliboru Stanojeviću koji iz prethodnog braka ima troje dece. S obzirom na razliku u godinama i njegovu prošlost, Nadicini roditelji su bili šokirani odlukom da se pevačica uda za njega. I sama Nadica je priznala da su roditelji hteli da je se odreknu zbog ove veze, a pevačica je tada bila u centru skandala!

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nadica Ademov (@ademov_nadica)

Njen otac Đulijano je medijima potvrdio da su svi vrlo iznenađeni i razočarani njenom odlukom, te da su je se odrekli preko lokalnih novina. On je dodao da je Nadicina majka od šoka morala da ode u bolnicu, te da je cela porodica razočarana njenim postupcima. Danijel i Nadica su planirali da se u julu 2017. godine venčaju u Beogradu, a za kumove su odabrali pevača Dragana Ćirkovića Ćiru i menadžera Zvonka Grujića. Međutim, mesec dana pred svadbu Danijel je uhapšen na aerodromu u Rimu po poternici austrijskih vlasti.

Pisalo se i da je pevačica bila u kraćoj vezi sa Stefanom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića i Lepe Brene.

Pevačica u emisiji saznala da joj je bivši VERENIK u vezi sa KOLEGINICOM: Evo kako je reagovala!



Izvor: Objektiv.rs, Skandal, www.biografija.org

Komentari (1)

  1. Nije krala. Sve ostalo je prihvatljivo. Divim se svakome ko u zivotu uspe da ostvari svoje snove. Ako se uobraze, bar imaju razloga za to. Losi su oni koji su uobrazeni bez osnova.

    Odgovori

Ostavite komentar