Kolega joj pojeo ručak, pa ZAŽALIO: Morao je da prizna i moli za oproštaj jer je mislio da će da UMRE

Priznao je krivicu i platio jaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube/ Vijesti Online

Jedna žena servirala je brutalnu osvetu kolegi koji joj je ukrao ručak. Dotična radnica inače drži sveža jaja u frižideru koja pripremi kada ogladni na poslu, ali je odjednom primetila da ih nema.

Odlučila je da zalepi brutalnu poruku kako bi se “lopov” sam predao.

“Pažnja, pažnja… Nestala su mi jaja iz frižidera. Ko god da ih je uzeo, neka zna da to nisu bila kokošja jaja i nisu za jelo. Ako niste pojeli, vratite ih. Ako ste pojeli, dođite kod mene da vam dam protivotrov. To su jaja retke afričke ptice. Hvala, Ama”, napisala je radnica.

Izašla na večeru s dečkom: Kada su došli do dezerta, nije ni slutila da će doživeti OVO (VIDEO)

Njena objava, naravno, bila je samo trik, ali je “lopov” naseo. Došao je kod nje, priznao šta je uradio, molio za oproštaj i protivotrov i platio joj za pojedena jaja.

Na kraju mu je koleginica rekla da su jaja ipak za jelo, ali je poruku ostavila da bi naučila pameti kolege i da bi joj počinilac priznao šta je uradio.

“Kasnije je preplašeni čovek došao kod moje mame i zatražio protivotrov misleći da će da umre”, napisao je njen sin, koji je i objavio poruku na Tviteru koju je napisala njegova majka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. ja na moru sa detetom. odemo da kupimo sladoled i kada smo se vratili sede na našim peškirima momak i devojka. ja mu priđem i šapnem na uvo da imamo neku kožnu bolest koja se prenosi dodirom. svi na plaži su ih gledali kako su pod tušem bili više od sat vremena i prali se sa celom bocom šampona. xaxaxaxaxaxax

    Odgovori

Ostavite komentar