Tijanu upucali, pa posle 6 minuta vraćena u život: Dobila dar od Boga i svi sada žele da je dodirnu

Nije mogla da veruje šta sad može da uradi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABC 7 Chicago printscreen

Amerikanka Tijana Vat (24) čudesno je preživela pucnjavu u predgrađu Čikaga. Štaviše, posle pucnjave je “odozgo” nagrađena moći koju ni sada ne može da objasni odakle joj.

Tijana Vat šetala je ulicom kada se na trotoaru našla između dve suprotstavljene bande. Tri kriminalca stajala su kod kioska, dok je ulicom prolazio beli auto u kojem su bili protivnici. Oni su otvorili vatru na ove kod kioska i jedan metak pogodio je Tijanu u stomak.

Natalija zbog GREHA izbacila golu decu napolje na -15 stepeni! Dok ih je gledala, doživela BRUTALNU kaznu

“Bilo je užasno. Svi su počeli da vrište okolo. Sećam se da sam samo pala i gledala u nebo. Osećala sam kako mi se krv razliva po stomaku i betonu”, kaže Tijana za ABC 7 Čikago.

Studentkinja kojoj su ostala samo četiri ispita do diplomiranja pred dolazak hitne pomoći zatvorila je oči.

“Nisam mogla više da izdržim. Sledeće čega se sećam je ekipa hitne pomoći koja me je oživljavala. U bolnici su mi, kad sam došla k sebi rekla da mi srce šest minuta nije radilo. Nije mi jasno kako sam preživela na uglu ulica Pulaski i Kortland. Ono što me je najviše šokiralo je što sam, kako ja to tumačim, dobila svojevrsni dar od Boga da unapred vidim opasnosti”, rekla je Tijana.

Na pitanje novinara šta tačno misli pod tim, devojka koja sada sedi i odmara kući kaže da je od nesreće do danas, a prošla su tri meseca, nekoliko puta unapred na ulici viđala da će biti sudari, a u prodavnici je pola minuta pre nego što će jedna gospođa pasti u nesvest pritrčala da joj pomogne.

“Ne mogu to da objasnim rečima. To nisam nikada imala u sebi, tu moć da predosetim opasnost pre nesreće. Sad svi prijatelji, rodbina hoće da me dodirnu i zagrle ne bi li i njima prenela to”, kaže Tijana Vat kroz smeh dodajući da je ne bi iznenadilo da je posle ovog razgovora posete neke “službe”.

Devojčica proverila da li roditelji spavaju, pa ušla kod SESTRE u sobu: Ulicom se samo prolomio VRISAK



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar