AMSS izdao UPOZORENJE za predstojeći vikned: Vozači, posebno obratite pažnju na ovim deonicama

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/yapennington

Vozače će i tokom večeri pratiti promenljivi uslovi vožnje, poručuje Automoto savez Srbije u večerašnjem saopštenju.

Povremeno slaba kiša može doneti mestimično mokre kolovoze, smanjenu vidljivosti i opasnost od proklizavanja vozila. Upozorenje za vozače koji planiraju da u dane vikenda otputuju do nekog našeg zimskog odmarališta. Sigurno će nailaziti na deonice koje su prekrivene snegom i ledom zato je na ovim putevima upotreba zimskih guma i kompletne zimske opreme obavezna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Od danas do 20. marta od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine na delu auto-puta na deonici petlja Sirig-petlja Novi Sad Sever u smeru Subotica-Novi Sad.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 11. marta izvodiće se radovi na postavljanju odbojne ograde na deonici petlja Ruma – petlja Pećinci u smeru Šid-Beograd. Radovi će se izvoditi u razdelnom pojasu (desni kolovoz), a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom trakom.

Do 16. marta izvodiće se radovi na zameni oštećenih dilatacija na mostu broj 7, na deonici petlja Surčin jug – petlja Ostružnica u smeru ka Surčinu.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna traka u dužini od 50 metara, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 13:15 časova nema zadržavanja na putničkim ni teretnim terminalima.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar