Tanja Savić se RASPLAKALA u emisiji: Dušan me je ubijao u pojam, bila sam POLUMRTVA

Pevačica nije uspela da sakrije svoje emocije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/Printscreen

Tanja Savić već mesecima prolazi kroz agoniju zbog dvojice sinova, koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju, a potom im zabranio kontakt sa majkom, pa je pevačica gostujuću u emisiju kod Ognjena Amidžića otvorila dušu i otkrila kako se oseća.

Pavačica nije mogla da sakrije emocije, čim je počela da priča o sinovima, rasplakala se. Ubrzo je smogla snage, pa je nastavila da priča, ali suze su i dalje navirale.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tanja Savić objavila fotografiju sa sinovima uz EMOTIVNE reči: Obrisala si SUZE i krenula dalje (FOTO)

TV Pink/Printscreen

“Teško je, žena može mnogo da izdrži što se tice emocija i svega. Svoju decu nisam vudela skoro godinu dana, teško je kada uzmu decu od majke. Znam da sam jaka, i da sam mnogo toga podnela, bilo je mnogo gorih dana. Decu nosim u duši i srcu, oni su stalno sa mnom”, rekla je Tanja u suzama.

Ubeđena! Tanja Savić puna optimizma poslala jasnu poruku: DECA će meni DOĆI uskoro!

“Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata, to normalan čovek ne bi uradio majci svoje dece. Pobegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. To je nepravda učinjena meni i mojoj deci. Zato što voliš nekoga, pa veruješ. Osnovaću grupu za sve žene da im pružim podršku. Ja volim sve žene”, rekla je Tanja.

Tanja sada ima komunikaciju sa sinovima putem telefona, ali nije uvek bilo tako.

“Bilo je momenata kada mlađi sin nije hteo da priča sa mnom, nažalost, ali sad priča. Danas smo se čuli, ispričali, jako sam srećna. Oni imaju sudski nalog da u 9 sati ujutro oni moraju da me pozovu, ili ja njih – to je naše zajedničko vreme, kada moramo da razgovaramo, jer nisam imala mogućnost da se čujem sa decom toliko redovno. Sada je sud dao nalog, Dušan to sad mora da ispoštuje. Za pravdu ću ne znam ni ja šta da uradim, mislim da će pravda pobediti”, kaže Tanja i dodaje da sa Dušanom nikako nije uspela da nađe kompromis.

Tanja Savić NASTUPA usred epidemije: Ovaj klub u Mostaru sinoć je bio KRCAT! (VIDEO)

“Pobegao je, ja ih nikada ne bih pustila, decu sama da idu s njim – nikada u životu! On je to meni uradio iza leđa iz nekog straha, verovatno. Zbog pandemije se više uplašio za svoj život, jer gleda samo kako će njemu biti, a ne čitavom kolektivu. Kako je svima nama, biće svima, zar ne? Ali očigledno je gledao samo sebe da zaštiti i pobegao. Falcifikovao je potpis, jedna devojka je potpisala u moje ime saglasnost, ja sam provalila kada mi je sud predao te papire, jer imamo jako sličan rukopis… Sada sam predala preko 3000 papira, jer je ovo nepravda koja je učinjena i meni i mojoj deci. Da mi se ovo nije dogodilo, verovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice… Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga”, od dragog Boga, što me Bog čuva”, rekla je Tanja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar