Imam 17 godina i OVAKO sam se obukla za školu, profesorka me odmah IZBACILA: Ovo je pravi SKANDAL (FOTO)

Zamenica direktora u jednoj srednjoj školi poslala je 17-godišnju učenicu kući, a sve zbog njene odevne kombinacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Olga Skred / Alamy / Alamy / Profimedia / Ilustracija

Nedavno se u pokrajini Britanska Kolumbija u Kanadi odigrao na prvi pogled benigni, ali interesantni incident, koji je potom odeknuo u većini svetskih medija.

Naime, zamenica direktora u jednoj srednjoj školi poslala je 17-godišnju učenicu kući, a sve zbog njene odevne kombinacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, učenica Karis Vilson na časove je došla u beloj rolci i modernoj crnoj haljini na bretele do kolena, a uprkos tome što nije pokazala previše, jedna profesorka smatrala da je njen izbor neprimeren.

Profesorka je Karis zamerila to što haljina podseća na spavaćicu zbog čipke na porubima, a poručila je da je to “zbunjujuće” za nju, njenog asistenta i ostale učenike škole.

Foto: printscreen/Društvene mreže

Ubrzo se oglasio i otac ove srednjoškolke Kristofer Vilson, koji je na društvenim mrežama podelio video u kome poziva javnost da osudi potez školskog osoblja.

“Moja ćerka je danas krenula u školu srećna, puna samopouzdanja i spremna za učenje, a vratila se kući u suzama. Profesorka ju je prozvala pred čitavim razredom i osramotila, a to ne bi trebalo da se dešava u 2021. godini”, rekao je.

“Ako ste profesor i koncentraciju vam ometa odeća učenika, onda se bavite pogrešnim poslom. Možda bi trebalo da probate da radite nešto drugo”, dodao je Vilson.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar