Kad sam ženi rekao da sam je varao s njenom najboljom drugaricom, rekla je da sam LAŽOV i počeo je HAOS

Preljuba se pretvorila u totalnu ludnicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Ponekad čak ni priznanje preljube nije dovoljno, a u to se uverio Englez koji se našao u ogromnom problemu jer mu supruga nije poveravala da ju je prevario!

“Ja imam 49, a moja supruga 49 godina. U braku smo 24 godine i imamo tri ćerke. Pre nekolko godina su počeli problemi, seksualni život je presušio i stalno smo se svađali”, počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U tom periodu sam nekoliko puta izašao na piće sa najboljom prijateljicom moje žene. Ona mi je rekla da usponi i padovi normalni u svakom braku. Jedne večeri, posle nekoliko pića u pabu, krenuli smo kući i ja sam je zagrlio, i ne znam kako, počeli smo da se ljubimo”, kaže muškarac i nastavlja:

“Završili smo u njenoj kući jer njen suprug je stalno na poslovnom putu. Seks je bio sjajan… Afera je trajala oko tri meseca a onda sam je ja prekinuo. Oboje smo znali da je to što smo radili, pogrešno”.

Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

“Stvari su još bile zategnute kod kuće, kada sam otpočeo aferu sa koleginicom sa posla. Jednostavno, nisam mogao da odolim. Ostajao sam duže u kancelariji kako bismo nas dvoje imali seks. Nisam imao pojma da se moja koleginica i ženina najbolja drugarica poznaju. Iz čiste ljubomore, najbolja prijateljica je rekla mojoj supruzi da sam je prevario sa koleginicom”, objašnjava Britanac.

Foto: Maksim Toome / Alamy / Alamy / Profimedia

“Kada me je supruga priterala uza zid, priznao sam aferu sa koleginicom, ali i da sam spavao s njenom najboljom prijateljicom. I tu počinje totalni haos. Žena mi nije poverovala i izbacila me je iz kuće”, navodi on.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Da sve bude još gore, njena prijateljica, koja je sve demantovala, se sada hvali kako je u dobrim odnosima s mojom suprugom. Sa druge strane, žena je celoj familiji rekla da sam preljubnik, ali i lažov, a deca ne žele da pričaju sa mnom. Baša sam pobeseo zbog toga”, zaključio je Englez.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar