5 jednostavnih trikova kako da postanete NEODOLJIVE i svakog muškarca oborite s nogu!

Naučite kako da ga lako pridobijete samo za sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ansiia

Odbijanje i nezainteresovanost muškarca ne prijaju nijednoj ženi.

I pored toga, sigurno se dešava da više vremena posvetite šari na čarapama koje ćete obući na dejtu, a da svoju zanimljivost, šarm i širok osmeh ostavite kod kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da se to nikako ne bi desilo, pratite ovih 5 jednostavnih trikova, postanite prava zavodnica i oborite ga sa nogu.

Ne glumite već budite ono što jeste

Prva i najvažnija stvar koja se često zaboravi glasi: BUDITE SVOJE! Potrebno je da dozvolite osobi koja vas zanima da vas takvu i zavoli. Idealno je da težite da uvek budete najbolja verzija sebe, ali nikako da budete po svaku cenu neko ko bi se njemu dopao i da zaboravite ko ste. Ako mu se ne dopadate takvi kakvi jeste, lažnom slikom o sebi ga sigurno nećete pridobiti.

Foto: Freepik/standret

Izrazite svoje mišljenje

Ništa nije muškarcima privlačnije od žene sa stavom! Ako smatrate da je prešao granicu ili ako se jednostavno ne slažete sa rečenim, istupite i jasno mu stavite do znanja da niste samo lepa pojava. Svi pravi muškarci se dive ženama sa karakterom, koje znaju da razmišljaju svojom glavom i koje bez drskosti znaju da se izbore za ono što smatraju važnim.

Pokažite da vam je udobno u svojoj koži

Gotovo da nijedan muškarac ne može da odoli devojci koja zrači samopouzdanjem. Devojka koja će kroz prostoriju proći uzdignute glave, ne mora biti u uskoj i kratkoj haljini da bi bila primećena. Kad se osećate dobro u svojoj koži i volite sebe, tada ćete pleniti i osvojiti ga svojim neodoljivim šarmom.

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Ohrabrite ga ljubaznošću i osmehom

Budite dovoljno ljubazne da prihvatite njegove šale, koje možda i nisu preterano smešne, ali mogu probiti led. Nasmejte se, kažite nešto lepo, zainteresujte se za oblasti u koje se razume najbolje i pohvalite neki njegov gest. Budite spontane i ohrabrite ga da se otvori i da stekne utisak da pored sebe ima osobu koja ume i da sluša, ne samo da priča. Tako će vam biti prijatnije, posebno ako ste na prvom sastanku.

Foto: Freepik/prostooleh

Budite zabavne i pokrenite njegovu ennergiju

Muškarci obično smatraju da su žene pasivne i da vole samo ispijanje dugih kafa, izležavanje na suncu i šoping. Pokažite mu da ste autentične i preložite aktivnosti koje će vas pokrenuti i zabaviti. Ako volite izazove i smatrate da bi se on mogao nositi sa njima, predložite zajedničko skakanje padobranom ili neke slične adrenalinske aktivnosti, koje će ga prodrmati i učiniti da vas prihvati kao zanimljivu osobu punu energije, koja ume da pokrene inicijativu i ne dozvoljava da odnos bude monoton i dosadan.



Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar