Brnabić o potencijalnom ZATVARANJU Srbije: Premijerka uputila MOLBU Kriznom štabu

Premijerka je rekla da u borbi protiv korone postoji velika razlika sada kada imamo vakcine, u odnosu na period kada ih nije bilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Pink

Premijerka Ana Brnabić rekla je večeras da misli da Krizni štab, iako borba protiv korona virusa traje već dugo, uspeva da uspešno “balansira sa merama”.

Naglasila je da je potpuno prirodno da postoje različita mišljenja u okviru Kriznog štaba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Milsim da je potpuno prirodno da postoje različita mišljenja u Kriznom štabu. Normalno je da medicinski deo štaba zastupa mnogo strožije mere, a da ovaj politički i privredni deo pokušava da balansira. Nisu izražene razlike u mišljenjima, već ovo predrugo traje, na kraju smo živaca, ali i dalje mislim da dosta dobro balansiramo i mislim da je važno, to je bila i moja molba na prethodnoj sednici, da počnemo mnogo više da razgovaramo o vakcinaciji – rekla je ona.

Premijerka je rekla da u borbi protiv korone postoji velika razlika sada kada imamo vakcine, u odnosu na period kada ih nije bilo.

– Velika je razlika kako smo se borili bez vakcine protiv korona virusa, a kako se borimo danas. Hvala Bogu, Srbija ima vakcine, sa tim ne može da se pohvali mnogo država u Evropi. Važno je da se veliki broj ljudi i dalje prijavljuje. Kada pričamo o merama trebalo bi da pričamo o vakcinama – rekla je premijeka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar