On nam je ostavio VELIKE hitove: Njegova ĆERKA odlučila da pođe očevim stopama, prava je LEPOTICA (FOTO)

Sara je nasledila muzički talenat od oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instragam/Printscreen

Mladena Vojičića Tifu pamtimo kao drugog pevača popularnog rok sastava “Bijelo dugme”, koji je iza sebe ostavio hitove koje će naredne generacije prenositi sa kolena na koleno.

Ljubitelje Tifinog glasa je prijatno iznenadilo to da je njegova ćerka Sara Vojičić nasledila muzički talenat od oca, pa sada peva u gotik metal bendu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sara je, inače, u detinjstvu svirala violinu dok je išla u muzičku školu, ali je ipak pevanje bila veća ljubav, pa je odlučila time da se bavi.

Otac joj je dao najvažniji savet u karijeri i najveća joj je podrška.

Zbog nje su PLAKALE GENERACIJE uz pesmu Bijelog dugmeta: Preminula čuvena Selma

“Nikad nisam htela da oca preterano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u poslednje vreme često sednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim”, rekla je jednom prilikom.


” Da sve radim srcem. Ako se bavite muzikom, radite to iz srca ili nemojte raditi nikako. Uvek mi to govori. Drugi savet je da se od ovakve muzike teško može živeti u našoj zemlji i uvek me savetuje da pokušavam da se bavim sa što više stvari koje bih mogla iskoristiti, jer nikad ne znam šta će me u životu čekati. Slažem se s tim. Dosta sam slična ocu, jer sam veliki emotivac, razumemo se, na istim smo talasnim dužinama”, dodala je ona.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ??????? ♫︎ (@saravojicic)

Otkrivena dugo čuvana tajna: Zbog OVE pesme je Željko Bebek napustio “Bijelo dugme” (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar