Šok i neverica: Posle 17 godina snimaju se “Prijatelji”, ali zbog OVE PROMENE ceo svet će biti ljut

Pa, da li ste vi ljudi realni?

Foto: Printscreen/Youtube/ TBS

Američki glumac Dejvid Švimer, poznat po ulozi Rosa Gelera u kultnoj seriji “Prijatelji” potvrdio je danas da će se od aprila u Los Anđelesu snimati nastavak.

Uslovno rečeno nastavak, jer serija čiju ćemo samo jednu 90-minutnu epizodu videti i neće imati onu radnju na koju smo navikli od “Prijatelja”.

Naime, Dejvid Švimer potvrdio je da će u seriji svi glumci igrati sami sebe, dakle neće biti Monike, Čendlera, Rosa, Fibi, Rejčel i Džoija, što će veoma razljutiti milionsku armiju fanova.

“Da, snimanje će se konačno dogoditi. Za nekih mesec dana idem u Los Anđeles. Morali smo da sačekamo sa okupljanjem da bi pronašli način kako sve to bezbedno da uradimo, iz ugla koronavirusa”, rekao je čuveni Ros.

Džoi i Čendler u nastavku serije biće i pred kamerama Met le Blank i Metju Peri, Foto: Printscreen/Youtube/TBS

Liza Kudrou dodala je da niko od njih neće reprizirati uloge.

“I samo nalaženje nas šestoro pred kamerama mislim da će se dopasti publici. Snimaćemo u originalnom studiju gde smo se proslavili. Morali smo da napravimo nešto drugačije ovog puta”, rekla je popularna Fibi.

HBO je prošle godine najavio da ćemo “Prijatelje” gledati u maju mesecu, ali je sve prolongirano zbog epidemije.

Pitanje je samo koliko će ovakav nastavak naići na dobre reakcije. Pre dve godine istu stvar uradili su producenti slavne serije “Beverli Hils” okupivši originalnu postavu glumaca koji takođe nisu glumili junake, već sami sebe.

Sudeći prema reakcijama fanova, to okupljanje bolje da se nije dogodilo pred kamerama.

Nećete moći da verujete šta gledate: Ovo su najgori filmovi svih vremena (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar