Najavljen je nastavak: Evo šta znamo o drugoj sezoni serije “Tajne vinove loze”

Datum premijere još nije određen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/TOXIC MUSIC

Serija “Tajne vionove loze” jedna je od najgledanijih na ovim prostorima, a u planu je i druga sezona. Reditelj Dejan Karaklajić je objasnio šta naš očekuje u nastavku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda”, rekao je Karaklajić za “Kurir”, i dodaje da je biti glumačkih pojačanja.

Režiser “Tajni vinove loze” OTVORIO DUŠU za Objektiv: Ćerka nije želela da glumi u mojoj seriji

“Pravićemo kasting i predstavićemo nove uloge”, rekao je reditelj.

“Svi me pitaju ko je ubio Teodoru. Ne mogu to da vam otkrijem. Zovu me ljudi iz celog sveta. Zvali su me iz Norveške i Amerike. Gleda se “Tajna vinove loze”, što me veoma raduje”, rekao je Dejan Karaklajić.

Još uvek ne znamo kada će snimanje početi, niti kada će druga sezona stići pred našu publiku.

Reči Milene Dravić koje će vas rasplakati: “Taj komentar mog Gage bio je moj Oskar”

Pored Slobode Mićalović i Vojina Ćetković, u ovom ostvarenju igraju još Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić i drugi.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar