Najavljeno MASOVNO SAMOUBISTVO u Srpskoj! Interpol MUP-u izdao dramatično upozorenje

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/You Tube/Interpol

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apelovalo je na sve roditelje da provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama, nakon što je dobilo obaveštenje od Interpola da je na TikToku za danas najavljeno masovno samoubistvo mladih osoba na ovoj društvenoj mreži.

– Stoga Ministarstvo apeluje na sve roditelje, posebno na one koji znaju da su njihova deca aktivna na društvenim mrežama i da imaju profil na TikTok-u, da odmah provere aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama. Takođe da im ovih dana posvete posebnu pažnju, u smislu stalnog nadzora – apeluju iz MUP-a na roditelje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz MUP-a napominju da se prema do sada prikupljenim informacijama, ovaj poziv odnosi na lokalnu TikTok grupu u Rusiji, ali da je ipak u cilju prevencije bilo kakve negativne posledice potrebna maksimalna opreznost.

– Na teritoriji Republike Srpske već se vrše provere navedene informacije, odnosno da li je bilo evidentiranih prijava da se navedeni ili slični sadržaji dele – zaključuju u Ministarstvu.

 



Izvor: Telegraf

Komentari (3)

  1. Drži se svoje džamaislamije, koliko ti je dedo naorao dobro ste prošli, i tih 20-ak posto imate jer vam je čukundjed bio srbenda. Umjesto što u prazno baljezgaš bavi se nečim korisnim, onako kako su osunećeni srbi naučeni id anadolijskih pavijana, šaneri, hapaj, šibicari . .

    Odgovori
  2. Pa evo moji bratići, sestričine - roditelji im rade, čuvaju ih babe, dede, idu u vrtiće i škole, skroz su normalna deca i pored toga što manje više svi imaju pametne telefone... A za te male tupadžije što se ubijaju zbog tiktoka - zaista nemam komentara, a ne razumem ni zbog čega pišete priče na tu temu...

    Odgovori
  3. šumska, poznatija kao genocidno čedo serbije nije i nikad neće biti država, već dio BiH, dok je ne dokinemo

    Odgovori

Ostavite komentar