Ako neće Dijana, hoće Tijana: Ajfonka će PROPEVATI u policiji, odlučila je da RAZOTKRIJE sve

Tijana Maksimović (29) saslušana jer je bivša verenica Milovana Tadića Mikse, koji je uhapšen kao član grupe Veljka Belivuka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Starlete Tijana Maksimović (29), poznatija kao Tijana Ajfon, i Milica Živanović (30), zvana Mimi Oro, juče su s lisicama na rukama privedene u sedište Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u Makišu, zbog svojih veza sa Veljkom Belivukom (36), zvanim Velja Nevolja! Prvo je, kako saznajemo, nekoliko sati saslušavana Tijana Ajfon, koja je zatim odvedena iz Makiša. Ona će najverovatnije biti podvrgnuta policijskom ispitivanju.

Zanimljivo je da će Ajfonka verovatno pristati na poligraf, za razliku od bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović (33), koja je dva puta odbila detektor laži!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tijana je uhapšena zbog povezanosti s klanom Velja Belivuka, jer je njen bivši verenik Milovan Tadić zvani Miksa, uhapšen pre mesec dana zajedno s Veljom Nevoljom.

Ona je posle saslušanja bila besna i nije htela da daje izjave. Posle nje je saslušana Mimi Oro, koja je SBPOK napustila oko 18 časova.

Ona je za Objektiv potvrdila da je dala izjavu, ne želeći da otkriva detalje.

Bili smo na razgovoru u vezi sa ovom situacijom u gradu o kojoj svi pričaju, ne smem ništa konkretnije da pričam zato što su to ozbiljne stvari. Rečeno nam je da ne komuniciramo mnogo sa novinarima da se ne remeti istraga. Saslušana sam u svojstvu građanina – izjavila je Mimi Oro, a na pitanje da li poznaje Veljka Belivuka i da li je ispitivana u vezi s njim, rekla je:

Sigurno nismo išli zbog vremena ako su nas priveli ovako. Naravno da je svima jasno zašto smo saslušavane. 

Prema nezvaničnim informacijama, momci iz Veljine ekipe su poznate starlete dovodili u njihov „bunker” na stadionu FK Partizan.

Foto: Vlada Sporcic

PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM

Ovo nije prvi susret Tijane Ajfon sa organima reda. Početkom godine je osuđena pred sudom u Bosni i Hercegovini na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Presuda je izrečena nakon što je s Tužilaštvom BiH sklopila sporazum o priznanju krivice. Sud je sporazum prihvatio i izrekao kaznu, koja može da se pretvori u novčanu, tako što će po danu zatvora platiti 100 konvertibilnih maraka (odnosno 50 evra), a ukupno 17.000 maraka.

LJUBAV PREKO ŽICE

Tijana Ajfon je pratila suđenje svom bivšem vereniku Tadiću dok je bio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, zbog optužbe da je u klubu „Tilt” naneo teške telesne povrede Slobodanu Vukiću, od kojih je 7. januara 2016. on i preminuo. I Mimi Oro je hapšena krajem 2015, zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Pred sudijom se branila da nema veze sa onim zbog čega je privedena.

Piše: Ekipa Objektiva

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u današnjem štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar