Dosadio mu sneg, pa je pozvao policiju da prijavi LAŽNO UBISTVO!

Ukrajincu je na pamet pala "fenomenalna" ideja zbog koje mu se i dan-danas svi smeju

Foto: Pixabay/TanteTati

Nakon što su mu put do kuće blokirale obilne snežne padavine, mladić iz ukrajinskog sela Gribova Rudnja o oblasti Černigovskoj, odlučio da pozove policiju i prizna lažno ubistvo, u nadi da će očistiti put, da bi policija mogla da ga privede zbog navodnog ubistva, koje nije počinio.

Nakon što je složio priču kako su se njegov očuh i on posvađali i da je više puta ubo nožem u grudi žrtvu, kazao je da je spreman da odgovara zbog ubistva, ukoliko bi policija došla do njegove kuće i privela ga.

Putevi do njegovog sela nekoliko dana bili su blokirani, pa se Ukrajinac ponudio policajcima ako je potrebno da i on olakša njihov dolazak, kako bi im grtalicom delimično pročistio put, da bi mogli da ga uhapse.

Takva vrsta pomoći policije nije bila potrebna, pošto je grtalica ranije očistila taj deo puta, a policajci su uspešno stigli do doma osobe koja je prijavila “ubistvo”.

Umesto očekivanih scena krvi i posledica nasilja, policajci su zatekli živog očuha u porodičnoj kući. Nakon ispitivanja, lažni ubica je priznao  da je prijavio zločin koji nije počinio i objasnio policiji kakve su mu bile namere.

Neobjašnjivo: Muškarac 5 kilometara vozio auto potpuno PREKRIVEN snegom (FOTO)

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar