NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 1. do 7. marta: Venera i Uran donose ljubavne bure, evo kako će uticati na vaš znak

Astrolog Objektiva otkriva kakva je sedmica pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/StockSnap

OVAN

Posao
Odavno se spremate da kažete nešto bitno na svom radnom mestu. Međutim, tek ove nedelje imate zalet koji vam je potreban da biste izneli svoje mišljenje. Doneli ste odluke, a sada je vreme da ih iznesete na videlo dana. Sredinom nedelje imate jako dobre nebeske uslove da postavite stvari na svoje mesto. Merkur vam pomaže u kreativnosti sve dok šeta Vodolijom, zato iskoristite svoje napredne ideje krajem nedelje.
Ljubav
Već 3.  marta Venera menja raspoloženje u u vašem ljubavnom životu jer komunicira sa Uranom u Biku. Zato može doći do nesuglasica oko trošenja zajedničkog novca. Neko će trošiti prekomerno, a to lako možete biti baš vi. Komunikacija je dobra sa partnerom i pa možete napraviti mnogo planova. Iako će i dalje biti mogućnosti za sumnje i analize, nekako ćete se provući kroz ovu nedelju bez velikih ljubavnih problema. Zato nemojte biti posesivni i snimati filmove koji se ne odigravaju u realnom životu. Bolji dani za ljubav tek dolaze kada Venera uđe u vaš znak krajem marta.
Zdravlje
Povedite računa o alergijskim reakcijama.

BIK

Posao
Veoma ste usmereni na finasije, pa možete poboljšati zaradu i poslove koji su vezani za trgovinu. Ovo je početak dobrog finasijskog perioda. Imate nove planove, pa je ovo povoljno vreme da uradite dobru pripremu. Veća komunikacija i dobra saradnja sa nadređenima. Takođe, imate dobru podršku od bliskih poslovnih saradnika. Krajem sedmice nemojte verovati u lažna obećanja.
Ljubav
Vi ste veoma raspoloženi za druženje i zabavu.Tranzitni Mesec u Škorpiji će vam napraviti manju uznemirenost u ljubavi, pa možete imati brige u ljubavnim odnosima koje nisu realne. Ipak će vas Venera kao vaš vladar spasiti, pa ćete lako doći u harmoniju. Krajem sedmice možete uneti svežu energiju u vaš ljubavni život.
Zdravlje
Nemate veće tegobe.

 

BLIZANCI

Posao
Nedeljni horoskop opisuje vaše dobre namere kada je posao u pitanju. A prilika će biti sve više, pa se nemojte brinuti o obavezama koje ćete imati preko glave. Međutim, budite spremni da se prilagodite naglim promenama. One će vam napraviti napetost ali ćete se brzo rešiti svih prepreka koje su ispred vas. Krajem sedmice pokušajte da ne radite srcem već više mentalnim delom. Nemojte donositi krucijalne odluke jer nije potrebno da odmah odlučite o ponuđenom poslu.
Ljubav
Ovo je malo mirnija nedelja kada su partnerski odnosi u pitanju. Čini se kao da ste zakopali sve ratne sekire ili ste se možda umorili od prethodnog perioda. Vreme je da se posvetite jedno drugom, bez obzira što se do kraja nedelje i dalje nalazite na klizavom trenu. Preporuka zvezda je da ne hodate ako već možete da se okliznete. Imajte u vidu da ne ulazite u rasprave koje ponovo mogu rasplamsati rat u vašem ljubavnom životu.
Zdravlje
Povedite računa o disajnim organima.

RAK

Posao
Dosta ste razmišljali i planirali, pa je ovo period u kome treba da počnete da delujete. Imate dobre šanse za odličnu saradnju u vašem poslovnom okruženju, pa je sve sada na vašoj volji i želji za uspehom. Tranziti planeta najavljuju dinamičan period koji tek dolazi, krenite da hvatate zalet da ne bi zakasnili.
Ljubav
Povoljna sedmica za ljubav iako će tranzitni Mesec boraviti i u znaku u kojem je u padu. Bitno je da vi možete osvežiti i regenerisati ljubavne odnose. Imate dobre mogućnosti da provedete ovu sedmicu sa dosta ljubavi, pažnje i nežnosti ako ste u dugoj vezi. Za slobodne Rakove koji očekuju ljubav zvezde preporučuju da se otvorite i pobedite stidljivost, i jasno pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam šalje ljubavne signale. Polako se budite i nemojte biti pasivni onako kako vi to umete da budete.
Zdravlje
Vaše opšte stanje organizma je odlično.

LAV

Posao
Završili ste dobar deo posla, ali zvezde kažu da ste tek na pola puta do cilja. Finansije su vam na uzlaznoj putanji. Iako će vas obuzeti blaga pasivnost iskoristite ovu sedmicu za pripremu na ubrzanje koje tek dolazi. Nije nemoguće i da odete na kraći odmor jer se osećate iscrpljeno. Krajem sedmice nemojte uzimati kredit.
Ljubav
Koliko ste se lišili ljubavi i emocija i sami znate, ali je ovo sedmica u kojoj možete obnoviti ljubav u svom srcu. Potrebno vam je mnogo ljubavi da bi ste nadoknadili sušni period iza vas. Ipak, ne preterujte sa izlivima emocija, nego se postarajte da nađete pravo mesto i vreme za ljubav koju želite da date. Krajem sedmice mala, nebitna laž može poremetiti emotivne odnose. Vodite računa o rečima.
Zdravlje
Vaše zdravlje je na zavidnom nivou, odlično.

DEVICA

Posao
Vama jako važno polje posla bilo je u blokadi i sa puno prepreka. Zato je ovo nedelja u kojoj imate pravo da se radujete, jer ćete imati lakše poslovne varijante. A najvažnije, nećete biti u strahu od grešaka. Zato iskoritite ovaj period za završetak poslova koji su vam bili u zastoju. Novi poslovi stižu.
Ljubav
Nema šanse da i ove sedmice ne proveravate, analizirate i sumnjate u partnera, ali su izgledi da ćete nešto negativno naći jako mali. Ipak je ovo period lakših emotivnih skokova i boljih ljubavnih prilika. Neke Device mogu dobiti drugu šansu i pomiriti se sa bivšim partnerom.
Zdravlje
Manje cigareta.

VAGA

Posao
Da li ste vi zbunjeni ili zbunjujete protivnike, ali ove sedmice imate previše obaveza zbog kojih možete napraviti dosta propusta. Sporo događanje na poslu ide vam na živce, pa gubite fokus. Potrebno je da sačekate da Mars, planeta akcije, uđe u Blizance i vaš maksimum u radu počinje. Pripremite se za nove zadatke ili pauzirajte ako vam baš ne ide od ruke posao.
Ljubav
Na polju ljubavi imate dobre izglede za promenama. Vaš vladar Venera sarađuje sa Uranom u Biku, pa vam donosi manje avanture i zanimljive susrete. Slobodne Vage mogu očekivati prijatne razgovore i druženje preko društvenih mreža.
Zdravlje
Solidno je vaše zdravlje jer ste počeli da vodite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Posao
Ovo je nedelja u kojoj možete napraviti dobar iskorak u poslu kojim se bavite. Naglašen finasijski deo poslovanja tokom cele sedmice donosi vam dobre novčane prilike. Koliko budete spremni i isplanirani da napravite posao, toliko i možete zaraditi. Tranzitni Mesec u vašem znaku takođe vam pomaže da osvežite svoja novčana sredstva. Vodite računa o troškovima.
Ljubav
Tranzitni Mesec u vašem znaku tokom nedelje aktiviraće emocije, ali i strast. Ipak, nećete biti raspoloženi za kompromise koje vam partner bude nudio. I kada ništa nije u redu, vi se pravite da jeste. Ako ste imali probleme u prethodnom periodu na polju ljubavi, sada imate priliku da ih popravite. Neki pripadnici Škorpije mogu se odlučiti za osvetu koja se “služi hladna”. Tokom ove sedmice bićete veoma privlačni za suprotni pol.
Zdravlje
Dobro se osećate.

STRELAC

Posao
Koliko analize i provere, samo glava da vas zaboli. Ovo je sedmica u kojoj nemate prava rešenja za sve zadatke pred vama. Ipak, možete potražiti pomoć saradnika i tako napraviti pomak u poslovnoj saradnji. Tokom sedmice imate i probleme sa administracijom i poslovnim partnerima koji vas ne razumeju najbolje. Pokušajte da se strpite, jer uskori ulazite u veću i bolju dinamiku. Zato napravite planove koji će vam uprostiti poslovne zadatke.
Ljubav
Ovo je vreme u kojem razmišljate o promenama na ljubavnom polju. Neki Strelčevi se mogu vratiti u svoje prošlo ljubavno gnezdo, dok će slobodni tražiti sigurnost u novoj vezi ili partnerstvu. Imajte u vidu da su šanse za ljubav pojačane, pa odlučite kome želite da pripadate u mesecima koji su ispred vas.
Zdravlje
Povremene glavobolje su uzrok nesanice.

JARAC

Posao
Niste još uvek napravili pravi zalet na poslu kojim se bavite. Međutim odluke ste doneli i sada je pitanje samo vašeg vremena i novca. Povedite računa o ulaganju na koje ste se odlučili i nemojte previše reskirati. Važno je da kritikujete ljude koji rade za vas, jer vam mogu odmoći u ključnom trenutku koji dolazi.
Ljubav
Veći dinamizam u ljubavi je izvestan, ali ne i saradnja kada su zajednički planovi u pitanju. Ovo je preiod u kome treba da priznate sebi gde vam je mesto i pored koga se najbolje osećate. Zato možete krajem sedmice doneti dobre odluke na ljubavnom i partnerskom polju.
Zdravlje
Moguće su infekcije.

VODOLIJA

Vodolija
Posao
Okreni – obrni, vi se stalno motate oko finasija. Nije ni čudo što je ovo početak perioda u kome vas novac juri. Neće biti baš ni malih troškova, ali nek ide život. Ove sedmice imate dobre planetarne aspekte koji vas pripremaju za “vorp” brzinu koja tek dolazi. Čekate da Mars uđe u znak Blizanaca i vaše angažovanje dobija novi smisao. Krajem sedmice imate ugovore koje morate pročitati do kraja. Ne verujte nikom na reč, već sve stavite na papir uz obavezan potpis.
Ljubav
Završeno je sa problemima na ljubavnom polju i sada se spremate na odlična i medena ljubavna iskustva. Nemojte svoje slobodno vreme koristiti za sebe i svoju izolaciju, već za susrete i moguća ljubavna iskustva. Nikako se nemojte nadati normalnim tokovima u ljubavi. Ipak ste vi Vodolija koja ne trpi klasične ljubavne priče. Zato zbog Venere i aspekta sa Uranom očekujte nešto u vašem stilu – neobično, interesantno ali nadasve inspirativno.
Zdravlje
Manje tegobe vezane su za hormonski disbalans.

RIBE

Posao
Za obim posla i finasije u ovom periodu ne morate da se brinete. Ipak je ovo sedmica vaših dobrih poslovnih poteza, jedino što može biti negativno je vaša iscrpljenost. Zato dobro rasporedite svoje radne obaveze i energiju. Imate dobre finasijske ideje ali nisu dugoročne. Pozabavite se stabilnijim planovima koji će vas dugo držati u finasijskoj harmoniji.
Ljubav
Napokon ste i vi u dobrom ljubavnom periodu. Ova sedmica nije dobra samo za ljubav, već i za kreativni deo priče u vašem domu. Neke korisne stvvari možete započeti baš ove nedelje. Pa tako imate mogućnosti da renovirate dom ili napravite novi rasporred koji će vam ulepšati prolećne dane. Partner je spreman da vas podrži u svim namerama i planovima. Obavezno napravite prostor za ljubav u vašem životu.
Zdravlje
Prevelike radne obaveze izazivaju napetost.

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar