SKANDAL! Ko ovde laže?! Kokeza u policiji spomenuo Stepanovića 9 PUTA, on se brani sklepanim saopštenjem

Nemušto se pravda da se ne poznaje sa Kokezom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen, ATA images

Slaviša Kokeza (44), predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), priveden je juče na informativni razgovor zbog sumnje da je tesno sarađivao s mafijom. On je tom prilikom odbio poligrafsko ispitivanje, pa tako i da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na pitanje operativaca SBPOK zašto ne želi da se podvrgne poligrafu, rekao je da mu je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. Uprkos tome što je Kokeza pomenuo predsednika Višeg suda devet puta u policiji, Stepanović se oglasio paničnim saopšenjem, koje je sklepano na brzinu i bez zaglavlja, u kojem se skriva iza institucije Višeg suda i nemušto se pravda da se ne poznaje sa Kokezom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Predsednik suda ne poznaje imenovanog građanina, pa samim tim nije ni mogao da ga savetuje”, piše između ostalog u saopštenju.

Ko zapravo laže i šta je sve Kokeza u policiji rekao o Stepanoviću? Javnost u Srbiji zahteva odgovore, a ne šibicarske pokušaje trgovanja uticajem.

Jasno je da Stepanović radi sa stranim ambasadama, a ne sa državom, jer se i u priči o kriminalu poziva na strance, a ne govori o suštini.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar