Volela sam serijskog ubicu: Posle 30 godina otkrila KO ju je u detinjstvu ZAISTA čuvao i igrao se s njom

Jedan san otvorio joj je oči

Foto: Freepik/Freepik

Američka spisateljica Liza Rodman sanjala je 2005. godine bizaran san – u njemu ju je ka zidu pribio stariji muškarac preteći joj pištoljem. Ovog puta u snu, imao je lice. Znala je ko je on.

U snu se osećala kao da je devojčica kojoj nasilnik preti ubistvom ako progovori o “nekim, lošim stvarima”.

“Te 2005. godine prvi put sam sanjala Tonija Kostu, mog prvog bejbisitera kako mi preti. Do tada sam imala nekoliko stotina sličnih snova, ali muškarcu u njemu nikada nisam videla lice. Sada sam po prvi put videla Tonija. I zabezeknula sam se. Punih 30 godina taj čovek nije mi pao na pamet. Bila sam svesna da on nije bio slučajno u snu”, rekla je Liza kada je objavila bestseler “Bejbisiter: Moja leta sa serijskim ubicom”.

Toni Kosta čuvao je Lizu kada je kao sedmogodišnjakinja došla u mesto Kejp Kod. Sveže razvedenoj majki dve devojčice trebala je pomoć u kući i Toni se, komšija iz mesta, ponudio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liza Rodman (@lizarodman)

“Jako sam ga volela. Bio je uvek pažljiv prema meni i sestri Luizi. Nikakve loše situacije nismo doživljavale s njim. Kupovao nam je sladoled, vodio na izlete. Nisam mogla da shvatim da mi je san pomogao da povežem neke nepobitne činjenice iz prošlosti koje sam očito podsvesno gurnula u stranu. Volela sam serijskog ubicu odgovornog za smrt najmanje četiri žene”, kaže Liza.

Ona je dodala da je za detinjstvo sa Kostom vežu isključivo lepe uspomene, poput onih da je sestru i nju vozio na plažu i da je s njima gledao puno filmova.

Liza je potisnula loša sećanja o Toniju Kosti jer ga je jako volela, Foto: NY Post printscreen

“To je bilo vreme kad muškarci nisu provodili mnogo vremena sa ćerkama ili mlađim sestrama. On je bio veoma fin. Ono što nisam znala je da je Toni silovan kad je imao 12 godina. To je učinio jedan mangup iz kraja i trasirao mu je životni put s tom traumom. Četiri godine kasnije Toni je silovao 14-godišnju komšinicu. Dok nije počeo da me čuva, iza sebe je imao zavidan staž sa prodajom droge i drugim kriminalnim radnjama. U naš kraj se samo sklonio. Pre toga je voleo da kupi stoperke na putu, neke od njih zauvek su nestale. Dakle, kada sam 2005. sanjala taj san, posle sam popričala po prvi put posle 30 godina s majkom o Toniju. Preznojila se na moje pitanje gde je on i počela je da mi objašnjava šta se dogodilo”, kaže Liza Rodman.

Slušala je majku u šoku dok je saznavala da je i ona kao mala jednom bila svedok nasilnog ponašanja Tonija prema lokalnoj devojci.

“Taj san je bio java. To što je on mene u snu pribio uza zid, to mi je uradio kad smo jednom išli na sladoled, kad sam videla da čupa neku devojku za kosu. Kada je primetio da sam se prvi put uplašila pored njega, vadio se da je sve igra i očigledno me je naterao da zaboravim na taj trenutak. Majka mi je ispričala da je tu devojku posle 14 dana silovao i ubio. I vratio se da čuva mene i sestru. Tri godine nas je čuvao a onda je zauvek nestao. Majka mi je rekla da su ga uhvatili i da je bio u zatvoru. Na osnovu svojih, sećanja sestre i majke, napisala sam ovu knjigu o Toniju. I dalje ne mogu da shvatim da sam volela serijskog ubicu”, rekla je Liza novinarima.

8 najopasnijih serijskih ubica svih vremena, čak su i policajci DRHTALI pred njima (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar