Radi Manojlović SEVNULE gaćice u emisiji, pa se ŽESTOKO brani: Moje koleginice nastupaju u donjem vešu!

Ne da na sebe!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ AmiG Show

Folk pevačica Rada Manojlović nedavno je gostovala u emisiji “Amidži šou” u prekratkoj haljini.

U jednom trenutku je ustala i gledaocima slučajno pokazala donji veš, zbog čega su je pojedinci osudili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom”, branila se Rada.

“Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam”, objasnila je Manojlovićeva, a tu nije stala.

Foto: Youtube/Printscreen/

“Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči isterati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne”, dodala je Rada.

Rada Manojlović pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE: Raščupana kosa, podočnjaci… (FOTO)

Pevačica je otkrila da čak i nije pokazala gaćice.

“Ali zaista počinje da mi smeta činjenica da je moj minić najveći problem i nešto za šta se svi uhvate, kao i gaćice koje kao sevaju, a pritom to nisu obične gaćice nego deo kostima, koji je ušiven sa haljinom kao bodi od istog materijala”, otkrila je Manojlovićeva za “Star”, pa poentirala:

Foto: M. M./ATAImages

“Budimo realni, sevaju vam gole zadnjice i grudi sa svih strana, toliko da će vam oči isterati.Uostalom, ja znam da ljudi koji me vole, vole me zbog onoga što jesam, a ne zbog onoga što oblačim, a ako je kratak minić najviše što može da mi se zameri, onda sam srećna”.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (3)

  1. Ma 99 % su seoske džužde i džukele koji su svoje uspehe napravili na račun mentalno zaostalom i poremećenom narodu. Najviše je uticaja imao komunizam kada je sirotinja dolazila lako do para i razbacilava ga na šund i banalnost.

    Odgovori
  2. Da da,svi ostali su pošteni i prepošteni u odnosu na Radu Manojlović.Jer svi su oni rođeni u cveću livada.Ajte molim vas,ajmo malo svi kolektivno, molim vas.Što da neee.....

    Odgovori

Ostavite komentar