Naš pevač u Štutgartu, ne može da dođe u Srbiju: Ćira već godinu dana živi u KOLIBI

Pevač otkrio kako živi i za čime žali++

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Pevač Dejan Ćirković Ćira živi u Nemačkoj, odakle, zbog epidemije koronavirusa ne uspeva da poseti Srbiju.

U martu prošle godine otišao je u vikendicu koja je nadomak Štutgarta, gde još uvek boravi. On se tamo bavi poljoprivredom, a slobodno vreme provodi sa prijateljima u kolibi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi”, kaže setno Ćira i objašnjava kakva je situacija u Nemačkoj.

” Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo?!”

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Cirkovic Cira (@fenomenalnicira)

Tvrdi da je u kolibi pronašao svoj mir i da višak slobodnog vremena koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe. Za sad ima samo beli luk, a na proleće očekuje ga i drugo povrće.

“Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom”, našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji. Kaže da se zbog toga oseća kao da je u zatvoru.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Cirkovic Cira (@fenomenalnicira)

“Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju”, kaže on i dodaje:

“Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju.”



Izvor: Objektiv.rs, Grand

Komentari (2)

  1. hahaha dobro je kad je za godinu dana uspeo da posadi samo beli luk,,zabranjeno je masovno okupljanje a ne i kad se radi o par osoba,,

    Odgovori

Ostavite komentar