Sjajne vesti za građane: Ovi TROŠKOVI za domaćinstvo biće manji za 100.000 dinara

Istakla je da je to veliki podsticaj svim našim građanima da se priključe na gasovodnu mrežu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Premijerka Ana Brnabić kaže da će za nekoliko dana biti smanjeni troškovi priključka na gas za oko 100.000 dinara po domaćinstvu.

Završili smo rad i u narednih nekoliko dana biće objavljeno u Službenom glasniku da se smanjuju troškovi priključka na gas. Ti troškovi će se smanjiti za oko 100.000 dinara – rekla je Brnabić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Istakla je da je to veliki podsticaj svim našim građanima da se priključe na gasovodnu mrežu i da se smanje indvidualna ložišta koja su, takođe, jedan od ogromnih zagađivača vazaduha u Srbiji.

Reč je o izmeni i dopuni Pravilnika o posebnoj vrsti objekata i posebnoj vrsti radova koje se tiču smanjenja troškova priključka na gasovodnu mrežu.

Stupanjem na snagu pravilnika smanjiće se troškovi građana koji su za izgradnju priključka na distributivnu gasovodnu mrežu Srbijagasa do sada plaćali i do 200.000 dinara.



Izvor: Tanjug

Komentari (4)

  1. Samo se vi građani priključite. Mi ćemo posle toga dići cenu gasa tako da ćemo vrlo brzo od vas uzeti tih 100.000 što smo vam oprostili i još 100.000 pride. Tako se to radi.

    Odgovori
  2. Tebi buraz niko nije kriv. Ti si jedini krivac za neuspehe u tvom životu. A i teško će ti biti bolje sa tom patoligijom.

    Odgovori

Ostavite komentar