PRESUDA

Zapečaćena SUDBINA Filipu koji je ubio trojicu dilera jer su mu brata navukli na drogu: Sud doneo odluku

Optužnica Zavadlava (26) tereti da je 11. januara 2020. sa 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana (24), Juricu Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen / Facebook

U zgradi splitskog Županijskog suda u 13 sati počelo je izricanje presude Filipu Zavadlavu za krvavi pohod u Splitu. Zavadlav je proglašen krivim i osuđen je na 40 godina zatvora, to je jedinstvena kazna za tri ubistva.

Optužnica Zavadlava (26) tereti da je 11. januara 2020. sa 37 metaka iz automatske puške ubio Marina Bobana (24), Juricu Torlaka (38) i Marina Ožića Paića (25) koji su se u vreme ubistva nalazili na dva motora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, prema pisanju medija, Filip je zapravo ubio trojicu dilera koji su njegovom bratu prodavali drogu i davali novac na kamatu.

Šetao je s puškom i rekao: “Ili oni ili ja”! Novi detalji o Filipu koji je ubio dilere droge zbog brata

Državno tužilaštvo tražilo je da ga se zbog trostrukog ubistva osudi na 50 godina zatvora. Advokat Branko Šerić ranije je rekao kako ne zna da je toliko visoka kazna ikada do sad izrečena neuračunljivoj osobi.

Filip će ostati u pritvoru do pravosnažnosti presude.

 



Izvor: Index.hr

Komentari (21)

  1. Sramna presuda. Ovom presudom je dilerima droge poslata jasna poruka, dragi dileri dilujte slobodno, niko vam ne sme ništa, ovako će proći svako ko se drzne da vam stane na put.

    Odgovori
  2. Možda on treba da bude na slobodi kao što je sud rekao ali ti ubijeni nisu trebali ni dan da budu na slobodi pa su ipak bili. Ovako bar neće uništiti ni njegovog brata ni celu porodicu što je bilo sasvim izvesno. Koji je odgovor na to, onog koji nije idiot.

    Odgovori
  3. Podrška Filipu. I ja bih za svog brata, sestru, decu uradila isto.A vlasti i policija nek i dalje šuruju sa šljamom društva. A ti narode preuzimaj pravdu u svoje ruke i bespravedno truli u zatvoru.

    Odgovori

Ostavite komentar