Legendarni Tito vodio ljubav u taksiju: Ušao s prsatom plavušom, auto se drmao 90 minuta! (FOTO)

"Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su imale seks", istakao je jedan bivši vozač

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Tito Ortiz je legendarni MMA borac, oženjen lepoticom Amber Nikol Miler, a poznat je i po tome što je sedam godina bio u braku sa divom filmova za odrasle Dženom Džejmison.

Prethodnih dana, osim što je ušao u politiku, u centru pažnje se našao zbog ispovesti jednog penzionisanog taksiste, koji je otkrio nešto nestvarno u vezi s njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su imale seks. Odgovor je “da” i ispričaću vam priču koja uključuje i jedno i drugo”, počeo je svoje svedočenje dotični taksista:

“Nisam neki poznavalac MMA, ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj automobil. Najviše zbog toga što živi u Hantington Biču i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je sa raskošnom plavušom koja je imala oskudnu belu haljinu i džinovske lažne grudi. Išli su ka Holivudu. Zbog gužve u saobraćaju do tamo smo putovali sat i po vremena. Nismo još ni izašli na autoput, a njih dvoje su krenuli sa vođenjem ljubavi. Biti takstista je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju da li mogu da imaju seks, a nekad samo to rade. Ortiz je bio ljubazan kada je ušao u taksi, ali nije ništa pitao”.

“Lažne plavuše nisu moj tip, ali je ova bila baš lepa. Da sam na njegovom mestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam video takvu izdržljivost, pošto nije stajao 90 minuta. Nije ni “završio posao” kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer posle njih nisam morao ništa da čistim”, napisao je taksista.

Foto: EPA/PAUL BUCK

U MMA ima skor 21-12 i jedan remi, dok je poslednju borbu odradio krajem 2019. protiv Alberta del Rija.

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Inače, pretpostavlja se da je prsata plavuša upravo jedna od njegovih žena – ili Džena ili Nikol Amber.

Ostaje nam da maštamo o tome koja je bila u pitanju.

Degutantan snimak Mihine ćerke: Viki u akciji s dečkom, neverovatno šta se pojavilo na netu! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar