Srđan Đoković spomenuo Daru iz Jasenovca: Noleta mrze jer je kao Srbija – svima smeta, a nikog ne napada!

On je rekao i da će Kosovo i Metohija zauvek biti sveta srpska zemlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Happy TV

Otac Novaka Đokovića Srđan pričao je o tome da njegov sin teško podnosi nepravde koje trpi od strane kritičara i da on ne daje povoda da se prema njemu iko ponaša na taj gnusan način.

“To je tako jednostavno. Tako se ponašaju i prema nama kao zemlji, pa i prema njemu kao pojedincu. Ova užasna priča o filmu Gage Antonijevića je pokazala koliko mi imamo strašnih problema. Svako od tih naroda oko nas ima nekih problema sa nama. Zašto je to tako? Ne znam. Verovatno je to zato što smo najbolji i što nikada nikoga nismo napadali, nego smo branili svoje”, rekao je Srđan u jutarnjem programu Hepi TV.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je rekao da će Kosovo i Metohija uvek biti sveta srpska zemlja, bez obzira na to ko na njoj živi.

“To je svrha našeg postojanja na ovom svetu. Tamo ima 2000 srpskih manastira i crkava i to će uvek biti srpska zemlja”, rekao je Đoković.

Srđan Đoković kao nikada: Nole nije imao podršku od Nadala i Federera, mom ocu je produžio život!



Izvor: Objektiv.rs, Happy TV

Komentari (1)

  1. Ama covece hoces li shvatiti da se niko u svetu ne bavi Srbijom. Mogu sirom sveta nekoga da mrze jer je Amerikanac, Englez, Francuz, Rus, Kinez... ali nama se ne bave, nema nikakvih teorija zavera "svetskih mocnika". Opusti se, i dmori malo od paranoje. Sto se tice lozenja oko Kosova, obezbedite svim Srbima na Kosovu pristojan zivot, svima renovirajte kuce i stanove. Svakoj porodici koja dobije trece dete uplatite po 10000 evra. Samo dela me interesuju, to paljenje masa recima je vec jako dosadno.

    Odgovori

Ostavite komentar