Ovo može samo Klop! Dečački snovi i šmekerski potez trenera prvaka Evrope (FOTO)

Jirgen Klop odgovorio mladom navijaču najvećeg rivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Mančester Junajtedu ne ide ove (i nekih prethodnih) sezone. Od odlaska Ser Aleksa Fergusona usledio je pad nekada najboljeg tima sveta i dno te provalije se ne nazire.

Zato je jedan navijač Junajteda rešio da stvari uzme u svoje ruke i proba ono što nije uspelo Oleu Gunaru Solskjeru i ostalima u klubu.

Rešio je da napiše pismo treneru lidera Premijer lige, Jirgenu Klopu.

Desetogodišnji Darah Kurli, u sklopu školskog zadatka je odlučio da se obrati menadžeru Liverpula. On je pitao Nemca da li je moguće da Liverpul izgubi u nekim mečevima kako ne bi osvojili Premijer ligu.

“Sledeći put kada Liverpul bude igrao, molim Vas da izgubite. Treba samo da pustite drugi tim da postigne gol. Nadam se da sam vas ubedio da ne osvojite prvenstvo ili ne pobedite u sledećim utakmicama”.

Takvih primera verovatno ima mnogo, ali ono što je prevashodno iznenadilo oca dečaka je odgovor. Pismo sa Enfilda direktno.

“Moja žena je bila šokirana kada je videla pismo na Darahovo ime. Pitala ga je ko bi to njemu mogao da piše pismo, ali je on rekao da je to verovatno Jirgen Klop. I bio je Jirgen Klop”.

A, reakcija nemačkog stručnjaka bila je sjajna.

“Nažalost, ovog puta ne mogu da uvažim tvoj zahtev, makar ne svojevoljno. Koliko god ti želeo da Liverpul izgubi, moj posao je da uradim sve da pomogne Liverpulu da pobeđuje, jer postoje milioni ljudi širom sveta koji to žele da se desi. Ne želim da ih razočaram”, napisao je.

“Na tvoju sreću, gubili smo mečeve u prošlosti i gubićemo ih u budućnosti jer to je fudbal. Problem je kada imaš 10 godina, uvek misliš da će stvari uvek ostati onakve kakve su sada, ali sa moje 52 godine mogu da kažem da to sigurno nije slučaj”.

On je dodao da Mančester junajted ima sreće što ima Daraha za svog navijača i pohvalio je njegovu strast za fudbalom i svojim klubom.

“Nadam se da ako budemo imali dovoljno sreće da pobedimo u još mnogo utakmica i možda osvojimo neke trofeje, da nećeš biti previše razočaran, jer iako su naši klubovi veliki rivali, takođe delimo veliko poštovanje jedni za druge. Za mene, to je fudbal. Čuvaj se i srećno”, dodao je Jirgen Klop.

Ako je Darahu lakše, Liverpul nije na uspešan način započeo nokaut fazu Lige šampiona.

Evo nama ponovo Lige šampiona: Saul matirao Liverpul, Haland sa Borusijom smirio Nejmara! (VIDEO)

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar