Oglasili se Komori zbog lažnog priznanja Kosova: Pacoli spreman na sve, hvalio se falsifikatom!

Ambasadi Srbije u Najrobiju u Keniji dostavljena je zvanična nota Ministarstva inostranih poslova Komora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Ministarstvo inostranih poslova Komora obavestilo je ambasadu Srbije u Najrobiju da stav Unije Komora o pitanju nepriznavanja lažne države Kosova ostaje nepromenjen.

Lider ANK i nekadašnji ministar spoljnih poslova lažne države Bedžet Pacoli, podsetimo, pre dve nedelje objavio je da je ponovo uspeo da obezbedi priznanje Komorskih Ostrva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ambasadi Srbije u Najrobiju u Keniji dostavljena je zvanična nota Ministarstva inostranih poslova Komora u kojoj se navodi da Nota o ponovnom uspostavljanju diplomatskih veza sa Prištinom i navodi u pojedinim medijima o tome nije potekla iz tog Ministarstva i da bi trebalo da bude tretirana kao da ne postoji.

“Ministarstvo inostranih poslova i međunarodne saradnje Unije Komora izražava poštovanje Ambasadi Republike Srbije u Najrobiju i s pozivom na notu br. 071/2021 od 17. februara 2021. o informaciji koja se pojavila u inostranim medijima o navodnoj noti komorskog ministarstva inostranih poslova u vezi sa takozvanom državom Kosovo, ima čast da je obavesti da navodna nota ne potiče iz komorskog Ministarstva inostranih poslova i međunarodne saradnje i mora se smatrati ništavnim dokumentom”, piše u dokumentu.

Ministarstvo inostranih poslova i međunarodne saradnje Unije Komora zahvalilo je Ambasadi Srbije u Najrobiju na saradnji uz izraze izuzetnog uvažavanja.

Kurti traži RATNU ODŠTETU i tvrdi da je Srbija okupirala Kosovo: Širi se lista SRAMNIH zahtevaIzvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar