Lalatovića opet nema: Bek Vojvodine iskritikovao pravilo bonus igrača zbog kojeg ne igra

"Sigurno je da, ako igrač zaslužuje, bez obzira na to da li ima 17 ili 35 godina, treba da igra"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Šef struke novosadske Vojvodine, Nenad Lalatović, drugi put zaredom nije došao na konferenciju za medije pred superligaški duel njegove ekipe.

Zašto je to tako, nije poznato, ali primera radi, pre susreta sa Voždovcem poslao je Mirka Topića, dok je sada, pred meč sa Mladosti to bio Nikola Andrić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Teško gostovanje nas očekuje. Uzeli su tek jedan bod i siguran sam da će na sve načine pokušati da nam uzmu bodove. Idemo tamo da se nadigravamo. Na papiru smo favoriti sigurno, tamo se ne uzimaju lako bodovi, ali na nama je da budemo skoncentrisani”, rekao je desni bek i napomenuo da je ceo tim spreman za naredni izazov.

Defanzivac se osvruno i na finansijsku situaciju u klubu. Fudbalski savez Srbije je pomogao Vojvodini da isplati igrače, ali, prema rečima Andrića, obećanja još nisu upotpunosti ispunjena.

“Uprava je donekle ispunila što nam je obećano. Na nama je da se fokusiramo na fudbal, mi smo profesionalci, a ovi ostali ljudi trebaju da obavljaju svoju funkciju”.

Andrić za sada skoro svaku utakmicu počinje sa klupe, a po pravilu šansu dobija u drugom poluvremenu. Razlog je pravilo bonus igrača, za koje smatra da nije najbolje rešenje.

“To je odluka Saveza, ne možemo mi tu ništa. Sigurno je da, ako igrač zaslužuje, bez obzira na to da li ima 17 ili 35 godina, treba da igra. Ukoliko zaslužuje da igra samo ako je bonus igrač, mislim da to ne bi trebalo tako da bude. U Evropi su najbolji špicevi sa 35 godina, ali Savez je rekao svoje”, podvukao je Andrić.

Neće ih titula, ali imaju čarobni štapić da naprave igrača: Vojvodina je svetlo u tami srpskog fudbala!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar