“Ovo je UPOZORENJE za sve nasilnike, nećete proći nekažnjeno!” Iva Ilinčić je zbog Mike preživela HOROR

Iva iznela u javnost da ju je Mika zlostavljao dok je imala 17 godina!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram/ivailincic

Iva Ilinčić, koja je optužila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za se*sualno zlostavljanje, kaže da joj je drago što su posle nje mnoge žene počele da prijavljuju nasilnike!

Lavinu je pokrenula njena koleginica Milena Radulović, koja je otkrila da ju je Aleksić silovao još dok je bila maloletna. Posle nje je Iva iznela u javnost da ju je Mika zlostavljao dok je imala 17 godina!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To je manipulacija

Hrabre glumice prijavile su nasilnika policiji i tako podstakla žene širom Srbije i regiona da učine to isto.

Drago mi je što smo Milena i ja dale primer ženama da ne treba da trpe nasilje. U našoj priči se prepoznala i neka kasirka, domaćica, glumica, poslovna žena… Zadovoljna sam što su se sve one ohrabrile i počele da prijavljuju zlostavljače – priča zvezda serije “Žigosani u reketu”.

Iva dodaje da su Milena i ona poslale poruku i svim nasilnicima da ne smeju da maltretiraju žene.

– Zadovoljna sam što se ovo pokrenulo i što smo dobile veliku podršku. Konačno se stvari nazivaju pravim imenom: “Da, to je zlostavljanje!”, “Da, to je manipulacija”, “To ne sme nikome da se radi”. Ovo je i upozorenje svima onima koji imaju nedoličan pristup ženama da neće proći nekažnjeno – naglašava lepa glumica, koja na pitanje da li sebe doživljava kao heroinu svih žrtava se*sualnog nasilja, odgovara:

– Biću zadovoljna ako zbog ovoga bude makar jedna žrtva manje.

Foto: Milena Arsenic/011info-com

Ambiciozna glumica

Ivu u subotu očekuje premijera predstave “Kišne kapi na vrelom kamenju” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Zanimljivo je da je tema ovog komada u režiji Juga Radivojevića manipulacija od strane autoriteta – profesionalna, emocionalna i se*sualna.

– Igram Anu, ambicioznu glumicu na početku karijere. Tema predstave je i manipulacija, koja je prisutna na svakom koraku, u svim odnosima, a postoji i kao ucena. Uspela sam da odvojim ono što se meni dogodilo od teksta koji sam spremala. Ipak se to što sam preživela u “školi glume” dogodilo pre šest godina. S tim se nosim! Moje kolege nisu znale šta mi se desilo dok smo pripremali predstavu, saznali su sve iz novina – priča glumica.

Mika mi je bio kao otac

Iva je, odmah posle Milene Radulović, u javnosti ispričala kakav je pakao doživela u školi glume “Stvar srca” Miroslava Aleksića.

Kontinuirano sam se*sualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: “Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se”. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak – rekla je mlada glumica.

Izvor: Informer

Komentari (3)

Ostavite komentar