Ne jedna, već DVE Karićeve BIVŠE ulaze u Zadrugu! Misici neće biti dobro kada ih vidi (FOTO)

Starleta ulazi u rijaliti da se bori za Stefana...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Starleta Ana Korać bi trebalo da potpiše ugovor i uđe u Zadrugu 4, kako bi pomrsila konce misice Jovane Ljubisavljević i bivšeg ljubavnika Stefana Karića. Starleta je priznala da ima za cilj da ponovo osvoji Karića.

“Ana je nedavno raskinula sa Davidom Dragojevićem jer mu je našla prepisku sa svojom drugaricom i odmah pronašla utehu kod Stefana. Ona i Karić su bili deset dana zajedno na Jahorini i dogovorili su se da bude sam u rijalitiju i da čeka njen ulazak. Međutim, on je prekršio obećanje i smuvao se sa Jovanom, pa je Ana pobesnela i rešila da tu vezu okonča čim uđe u “Zadrugu”. Koraćeva je do ušiju zaljubljena u Karića, a ni on nije ravnodušan prema njoj”, otkrio je dobro obavešten izvor za Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema rečima izvora, Ana Korać je u emisiji “Ljubavne izazovizije”, gde je bila u svojstvu žirija, sve to nagovestila Kariću. Ona je Stefanu poklonila igračku i podsetila ga na dato obećanje.

Foto:Printscreen/Youtube

“Čuvaj igračkicu, nek spava s tobom dok ja ne uđem. Ubiću te što si prekršio obećanje da ćeš me čekati! Što se mene tiče, ti nemaš devojku. I dalje mi se sviđaš, imaj to na umu”, rekla je starleta Kariću dok su kamere snimale takmičenje, a Stefan joj je na to odgovorio uz šmekerski osmeh:

“Jao, Ana, poremetila si me sad. Praviš mi probleme!”.

Davidu neće biti dobro: Ana Korać u ZAGRLJAJU drugog MUŠKARCA ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Ceo razgovor između Ane i Stefana stigao je do Jovane misice, koja zbog toga već danima pravi ljubomorne scene Kariću.

“Ako se igraš sa mnom, a i dalje imaš nešto sa njom, zažalićeš. Otvoreno je flertovala sa tobom i provocirala me, a ti si se smeškao. Nemoj da ja počnem da radim isto”, zapretila je Jovana Kariću, nesvesna da pored Ane, s kojom je Stefan priznao da je imao se*s pre tri godine, u Zadrugu ulazi još jedna njegova bivša i to Ivana Šopić.

Podsetimo, Šopićeva i Stefan bili su zajedno u Zadruzi 3, a raskinuli su nekoliko dana posle finala rijalitija.

Ivana Šopić OPLELA po vezi Karića i MISICE: Možda je pikirana da ga opere od mene i Ive!

“Kad uđe Ana, pa Ivana, Jovana neće znati šta ju je snašlo! Mada Stefan govori da posle pokojne misice Dijane Milojković nije bio zaljubljen sve dok nije upoznao Ljubisavljevićevu, on nije neko ko trpi pritisak i ljubomorne scene, pa će se sigurno burno svađati. I između njih tri će da leti perje, pošto su sve zaljubljene u njega”, istakao je dobro obavešten izvor.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

  1. Ana u nekoga zaljubljena? Profi prostitutka, koja napolju zaradjuje desetine hiljada evra zahvaljujuci madam soraji, ulazi u rijaliti da bi prikrila svoje pravo zanimanje. Kakva zaljubljenost? Sa istim Karicem je imala seks za jednu noc i naplatila. Onog malog iz Veternika tretirala kao kera, otresla ga kao buvu. Ona i ljubav? Samo lova.

    Odgovori

Ostavite komentar