Posle 23 godine: Otkrivena je tajna najvećeg hita grupe “Aerosmith”

Pesma "I Don't Want To Miss A Thing" je objavljena 1998. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Aerosmith

Najpoznatija pesma grupe “Aerosmith” pod naslovom “I Don’t Want To Miss A Thing” objavljena je 1998. godine, a sada je otkriveno da je trebalo da zvuči potpuno drugačije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čuvenu numeru je napisala Dajan Voren. Danas je to svakako najveći hit čuvene grupe “Aerosmith”. Svetlost dana je ugledala 1998. godine i tada je bila deo muzike za film “Armagedon”. Glavne uloge su u tom filmu odigrali Brus Vilis i Liv Tajler. Niko nije ni mogao da pomisli kakav će život pesma imati nakon filma i da će postati jedan od najvećih hitova rok muzike.

Zavirite u tajni svet Tine Tarner: Novi dokumentarac će prikazati njen put od pevačice do muzičke ikone

Dajan Voren je sada, 23 godine kasnije, otkrila da je pesma trebalo da zvuči potpuno drugačije.

“Prikazali su mi kraj filma “Armagedon”. Ja sam nakon njega samo otišla kući i napisala pesmu. Nisam ni za milion godina mislila da će je izvoditi grupa “Aerosmith”, rekla je Vorenova i dodala:

“Kada sam je pisala mislila sam da će je neki ženski vokal otpevati. Međutim, njihova ideja je bila drugačija i to je toliko moćnije sa Stivenom Tajlerom (pevačem grupe “Aerosmith”). On je fenomenalan i iskazuje neverovatnu ranjivost u svojoj izvedbi. Sećam se da sam se bukvalno srušila sa stolice kada sam ga prvi put čula. Bio je sjajan. Bila je to sjajna ploča, mislim da je grupa trebalo da osvoji nagradu za ploču godine na Gremijima.”

Upoznajte Mimu, Nevenu, Mariju i Sandru: Nekada su nastupale sa Čolom, a danas su šarmantni kvartet



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar