Zverev zna recept za pobedu nad Novakom: Đokovića očekuje najveći izazov na Australijan openu!

Duel se očekuje da počne oko pola 11 ujutru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Vreme je za najveći izazov za Novaka Đokovića na Australijan openu. Srpski teniser će na megdan Aleksandru Zverevu, koji mu stoji na putu da se plasira u polufinale prvog Grend slema u sezoni.

Nemac zna da mu je potrebno da odigra najbolji tenis, da bi došao do pobede nad Đokovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, će naspram sebe igrati protiv prvog reketa sveta, pa makar on bio i rovit.

“Da bih imao šansu protiv njega, moram da igram ekstremno dobro. Moram da igram agresivan tenis, da ja budem taj koji dominira. Radujem se tom izazovu i mislim da će biti najteži mogući izazov biti baš igrati protiv Novaka u jednoj od završnih rundi na Grend slem”, rekao je Zverev i dodao:

“Moraću da igram svoj najbolji tenis, pogotovo ovde gde je Đokovićev omiljeni teren i njegov najdraži turnir. Dva puta sam ga pobedio u Rimu i Londonu, ali u ostalim duelima je bilo veoma teško. Igrali smo dva puta u poslednjih nekoliko meseci, u Londonu i na ATP kupu i bio je vrlo neizvestan meč i mogao je da ode u oba smera. Mislim da bi i on isto to rekao”, zaključio je Zverev.

Sjajne vesti iz Australije: Novak Đoković je spreman!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Medjunarodni Kriminal Saberite poene sa Teniske Rang Liste Zverevovih protivnika i Novakovih do sada i sve ce vam biti jasno kako se namesta zreb protiv Novaka. Zverev: Kris,Kras, Pljus Trus nekih 700 poena. A Nole: Chardi,Tifoe, Fritz Raonic negde 4000 poena. I ovo pravilo namestanja zreba traje celu Novakovu karijeru. Namestanje zreba finansiraju multi companije Nike, Rolex i druge, koje reklamiraju Nadal i Federer. Sve,bas sve se muti zbog profita. Cak i ova kampanja u medijima protiv Novaka se konstantno finansira od ovih kompanija. Sve te njegove kolege su placene da pljuju po njemu. Karijere su im nula pa daj da zaradimo neku crkavicu na ovaj prljav nacin. Kriminal.

    Odgovori

Ostavite komentar