Ovo je čovek koji je spasio Novaka: Da nije bilo njega, Đoković bi završio učešće na Australijan openu!

Rade zajedno već četiri godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/ Twitter/Australian open

Dramatično je bilo poslednjih dana na Australijan openu… Učešće Novaka Đokovića na prvom Grend slemu u sezoni je bilo pod velikim znakom pitanja, nakon što je doživeo povredu na meču protiv Tejlora Frica.

Delovalo je da će morati da odustane i prepusti pehar nekom drugom, ali je uspeo da nađe snage, oporavi se i bude ponovo spreman za velike borbe koje slede. Velike zasluge za ovaj podvig srpskog tenisera idu na račun Ulisesa Badija, Novakovog fizioterapeuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ulises je sa Srbinom već četiri godine otkad je od zvaničnog fizioterapeuta mastersa u Rimu potao prvi fizioterapeut Đokovićevog tima. Obavlja veliki i važan posao, jer je nakon meča, prvi teniser sveta je to mnogo puta rekao, najvažniji oporavak. Kada se i šta radi i naš as o tome tokom cele karijere vodi računa.

” Moj fizioterapeut i lekari sa Australijan opena su odradili sjajan posao”, istakao je Đoković posle pobede nad Milošem Raonićem.

Argentinac je 2017. godine objasnio kako je došao do saradnje sa najboljim teniserom na svetu.

“U Rimu mi se obratio za pomoć, a potom je predložio da idem s njim na Rolan Garos. Sada živim između Italije, Beograda i Monte Karla. Singl sam i mogu da mu budem na raspolaganju 24 sata. Ako mi kaže: “Idemo u Šangaj”, idemo. To je sada moj posao. Nije mi bilo dovoljno samo da budem fizioterapeut na turniru. Gledao sam sve te vrhunske tenisere i želeo sam da imam puno radno vreme s njima”, rekao je Badio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ulises Badio (@uli.physio)

Samo si nam još ti falio: Javio se stric Rafe Nadala i opleo po Đokoviću!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar